Doneren

Steun Skøll door middel van een periodieke gift. Deze gift kunt u aftrekken van uw belastbaar inkomen. Zo helpen we elkaar samen verder!

Voorwaarden

De voorwaarden die de belastingdienst stelt zijn de volgende:

-U legt uw schenking vast voor (minimaal) 5 jaar

-U schenkt elk jaar een bedrag aan Skøll

-Het bedrag is gedurende 5 jaren (ongeveer) even groot

-Skøll mag geen tegenprestatie leveren

Uw jaarlijkse gift is volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen, er geldt géén minimum of maximum.

Vastleggen

Deze schenkingsconstructie hoeft sinds 2014 niet meer te worden vastgelegd bij de notaris. Het vastleggen kan nu eenvoudig via dit formulier van de belastingdienst. Het is ook mogelijk om uw periodieke gift automatisch naar Skøll te laten overmaken. Als u dit formulier helemaal invult en naar Skøll verstuurt, geeft u Skøll toestemming om de gift automatisch van uw rekening af te schrijven.

Rekenvoorbeeld

Uw voordeel is afhankelijk van de hoogte van uw schenking en uw inkomen. Stel, u heeft een verzamelinkomen van €35.000,- en betaalt daarmee 42% inkomstenbelasting. U wilt Skøll vijf jaar lang jaarlijks steunen met €200,-. Normaal gesproken kost u dit €1000,-. Als u via een periodieke gift betaalt, kost dit u in vijf jaar tijd maar €580,-, terwijl Skøll €1000,- ontvangt! En stel dat u €1000,- vanaf uw rekening betaalt, dan ontvangt Skøll van u niet €1000,-, maar €1724,-.

Wilt u zelf een berekening maken? Dat kan hier.

Indien u nog vragen hebt, schroom dan niet om ons dit te laten weten. U kunt ons bereiken via extern@skoll.nl.

Coachfonds der A.A.S.R. Skøll

De prestaties van de wedstrijdsectie van Skøll maken zowel op nationaal als internationaal niveau een sterke groei door. De grote groep betrokken en vrijwillige coaches binnen Skøll speelt een belangrijke rol in deze ontwikkeling. Deze coaches, hun roeiers en stuurtjes  worden op dit moment begeleid door twee deskundige profcoaches. Goede coaching en opleiding van coaches is essentieel voor het behalen van goede resultaten op races en het creëren van een sterke en veilige sportcultuur in de vereniging. Vanuit dit inzicht hebben wij voor aankomend jaar een derde profcoach aangenomen die zich zal richten op de eerstejaars ploegen. Wij zijn ongelofelijk trots dat de groei van Skøll deze stap mogelijk heeft gemaakt, maar hier stopt onze ambitie niet. 

Het Coachfonds is twee jaar geleden opgericht door oud-leden Jasper Smink en Annemieke de Haan en huidig toproeier Jan van der Bij om het wedstrijdroeien op Skøll te bevorderen. Met het fonds worden de profcoaches, opleidingstrajecten en aanverwante activiteiten ter ondersteuning van een hoge kwaliteit coaching gefinancierd. Hiervoor doet Skøll een beroep op alle oud-leden die het wedstrijdroeien op Skøll een warm hart toedragen. In de vorm van een eenmalige of periodieke donatie kunt u ons helpen een toekomstbestendige coachstructuur op te zetten. Met uw donatie kunnen we in de toekomst nog meer investeren in het sportklimaat op Skøll en elke roeier en coach ondersteunen het hoogst haalbare uit zichzelf te halen. 

Op deze pagina vindt u informatie over het doen van een belastingvrije periodieke schenking. 

Nu een periodieke schenking starten?

U kunt direct een periodieke schenking starten door 

  • Dit formulier in te vullen en te verzenden naar extern@skoll.nl onder vermelding ‘Donatie Coachfonds Skøll’. 

Deze Forms in de te vullen.