Door naar www.skoll.nl
 

A.A.S.R. Skøll

No javascript detected. This website uses javascript. Please download any of the javascript compatible browsers below, to view this website properly.

Foto Skøll

Roeien is dé studentensport. Skøll is een van de grootste studentenroeiverenigingen, en kan jou een onvergetelijke studententijd bieden. Bij ons kun je zo hard en vaak roeien als je wilt. Daarnaast wordt er in de grootste sociëteit van roeiend Nederland elke dinsdag en donderdag gegeten en geborreld, en worden er regelmatig grote feesten gegeven. Tijdens de introductieperiode maak je kennis met Skøll, met het roeien, en leer je een hoop nieuwe mensen kennen. De introductieperiode duurt vijf weken. Er is geen sprake van ontgroening.

Foto roeien

Bij ons kun je roeien op elk niveau. Tijdens de introductieperiode zul je de basis van het roeien leren, daarna kun je zelf bepalen hoe fanatiek je door wilt gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een ploegje te vormen waarmee je zo vaak traint als je wilt, maar je kunt ook een onvergetelijk jaar in een eerstejaarsacht beleven.

Foto Annemiek en Carline

Wil jij naar de Olympische Spelen? Bij Skøll kan het! Vele Skøllies gingen je al voor, in Londen waren we met zeven roeiers zelfs hofleverancier voor de Olympische roei-equipe. De damesacht, met Skøllies Annemiek de Haan en Carline Bouw, wist er met het brons vandoor te gaan. Met professionele hoofdcoaches, een fysiotherapeut en de grootste vloot van Nederland bieden wij ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot dit niveau, of je nou jeugdroeier bent of nog geen enkele ervaring hebt. Word lid van Skøll en ontdek jouw talent.

Foto van de sociëteit

Mooie avonden zijn er nooit teveel, en daarom kan er iedere dinsdag en donderdag gegeten en geborreld worden op Skøll. De grootste sociëteit van roeiend Nederland is ook regelmatig het toneel van feesten waar in de hele roeiwereld nog lang over nagepraat wordt. In de zomer kan er heerlijk op het balkon gezeten en gebarbecued worden. Mocht je alvast een voorproefje willen, kom dan vooral langs op Skøll!

Foto Skøll Cup commissie

Skøll is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel, waar roeien en gezelligheid centraal staan. Na het roeien is er altijd gelegenheid om bier te drinken aan de bar. Heb jij organisatorisch talent en hou je van samenwerken? Dan zijn er genoegcommissies die bij jou passen. Misschien help jij dan wel bij de organisatie van de grootste roeiwedstrijden van Nederland of bij de beste feesten. Ben jij op zoek naar de vereniging waar je sport kunt combineren met ontspanning aan de bar? Kom dan langs bij Skøll!

Van maandag 18 t/m donderdag 21 augustus en van maandag 25 t/m donderdag 28 augustus ben je tussen 17.00 en 21.00 uur welkom op Skøll voor een rondleiding, om een stukje te roeien en om een hapje mee te eten. Stel al je vragen en maak kennis met onze leuke vereniging! Op deze dagen is het ook mogelijk om je op Skøll in te schrijven voor de introductieperiode.

Natuurlijk wordt er ook gefeest! Wil je meemaken hoe wij feesten op Skøll? Kom dan naar een van de open borrels of feesten!
- Maandag 18 augustus: open borrel vanaf 21.00 uur @ Skøll
- Woensdag 20 augustus: open feest van 20.00 – 4.00 @ Jantjes verjaardag
- Dinsdag 26 augustus: open feest van 20.00 – 4.00 @ Jantjes verjaardag

Wil jij zien of het roeien wat voor jou is? Stap samen met ons in de boot! Op dinsdag 19 augustus zijn wij van 10.00-17.00 uur te vinden achter café de Jaren (Nieuwe Doelenstraat 20-22) en op dinsdag 26 augustus vind je ons van 10.00-15.00 uur in de haven naast Nemo (Oosterdok 2).

De inschrijvingen zijn helaas (nog) niet geopend! Probeer het later nog eens.
Word lid!