In Memoriam

Karlijn Keijzer en Laurens van der Graaff

9 mei 1989 - 17 juli 201421 mei 1984 – 17 juli 2014

Het bestuur van Skøll is geschokt te moeten mededelen dat onze leden Laurens van der Graaff en Karlijn Keijzer verongelukt zijn bij de vliegramp in Oekraïne. Zij waren aan boord van het vliegtuig van Malaysian Airlines, dat onderweg was van Amsterdam naar Kuala Lumpur en donderdagmiddag neerstortte. Zij waren op weg naar hun vakantiebestemming.

Het nieuws is hard aangekomen op Skøll, waar zij beiden zeer actief waren in het recente en verdere verleden. Laurens was in 2008-2009 voorzitter van Skøll en nam tot op heden namens Skøll zitting in het bestuur van de Koninklijke – Holland Beker. Karlijn was het afgelopen seizoen coach van Middengroep Zwaar, nadat zij zichzelf eerder als wedstrijdroeister en actief verenigingslid verdienstelijk heeft gemaakt. Skøll heeft hen bijeengebracht.

Voor het bestuur komt dit als een harde klap. Het is voor ons dan ook moeilijk om te bevatten hoe zwaar deze tijd moet zijn voor directe familie en vrienden. Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar hen en wij wensen hen veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

Voor degenen die een bericht willen achterlaten, hun herinneringen willen delen of de naasten van Laurens en Karlijn willen bereiken, zal het bestuur een condoleanceregister openen. Dit is de komende week voor eenieder te tekenen op Skøll. Reacties op dit bericht zullen door het bestuur worden opgenomen in het condoleanceregister.

Naar de site

Naam: (niet verplicht)
Bericht:

28 juli 2014

Pharmg500

Very nice site!

28 juli 2014

Adriaan

Nog steeds is het heel onwerkelijk. Ik blijf aan jullie denken en wens familie en vrienden sterkte voor de komende tijd.

28 juli 2014

OSSI

Oneerlijk, sterkte familie en vrienden...

27 juli 2014

gitta de graaf

Lieve skollers wat n verlies, veel kracht toegewenst, ik heb laurens als docent aan de lerarenopleiding mogen begeleiden, wat n feest. Laurens was n ongelofelijk blije lul, we hebben veel lol gehad met t bespreken van onze wederzijdse pubers. Zijn leerlingen die hem terecht neerzetten als n topdocent. De dag voor t ongeluk hadden we nog contact. Ons wederzijdse motto was: t komt goed! Nu dus niet, ik ben erg verdrietig om hem en om zijn ouders en broer. Karlijn kende ik alleen uit de romantische bespiegelingen van laurens. Echte liefde. Ook met haar familie en met jullie allen voel ik mee.

27 juli 2014

Pharme451

Very nice site!

27 juli 2014

Patrick van Dongen

Ook een ruime week later is het nieuws nog steeds even onwerkelijk als toen ik het voor het eerst hoorde. Ik wens alle familie, vrienden en kennissen extreem veel sterkte. Nu, maar ook in de komende maanden en jaren die dit verlies nooit zullen kunnen goedmaken.

27 juli 2014

Stephan van Gorp

In de auto ontvang ik een berichtje 'Laurens en Karlijn zaten in dat vliegtuig..' Kippenvel, woorden heb ik er niet voor. Ik denk terug aan HIC'07 en alle mooie momenten op Skøll. De interesse van Laurens in alles en iedereen en altijd vrolijk. En de sportieve Karlijn die altijd plezier uitstraalde. Heel veel sterkte voor de families en vrienden, van deze twee fantastische mensen.

27 juli 2014

Amycus roeivereniging Almelo

Het Bestuur en de leden van Amycus roeivereniging Almelo willen de nabestaanden van Karlijn Keizer en Laurens van der Graaff heel veel sterkte en kracht wensen met dit grote verlies. Karlijn heeft tijdens haar middelbare schooltijd geroeid bij Amycus. Samen met haar zus Annabel en onderleiding van coach Henk Suvaal heeft Karlijn vele wedstrijden bezocht om met succes weer huiswaarts te gaan. Nog steeds wordt Karlijn gezien als een voorbeeld bij de huidige en nieuwe pupillen die naar hetzelfde niveau willen groeien, en dat zal altijd zo blijven. Haar deelname aan de coupe de la Jeunesse als hoogte punt is op dit moment weer erg actueel, daar dit jaar ook 2 pupillen deze wedstrijd mogen varen. Zij zullen op gepaste wijze Karlijn herdenken aldaar. Karlijn zal in de harten van de leden van Amycus een speciaal plekje krijgen.

27 juli 2014

Chantal

Woorden schieten tekort. Heel veel sterkte en kracht gewenst aan de familie en vrienden om dit verschrikkelijke verlies te verwerken.

27 juli 2014

Tobias Maes

Wat een verschrikkelijk nieuws. Laurens, als coach van mij in mijn eerste jaar was je aanstekelijk met jouw enthousiasme. Het is moeilijk te geloven dat je er niet meer bent. Karlijn, zo'n gedreven en positieve persoon, ongelooflijk dat het leven dat jij voor je had je zo abrupt wordt ontnomen. Enorm veel sterke voor alle nabestaanden.

26 juli 2014

Lisa en Harmen

Lieve Laurens en Karlijn, we zullen jullie herinneren als twee mensen die altijd alles met veel passie en inzet aanpakten. Een voorbeeld voor velen zowel binnen als buiten Skøll. We wensen jullie families en vele vrienden heel veel sterkte toe.

26 juli 2014

Stephanie Brouwer

Niet te bevatten dat dit is gebeurd en dat jullie en vele anderen er niet meer zijn. Aan alle berichten te zien zullen jullie heel erg gemist gaan worden. Familie, vrienden en andere nabestaanden wens ik heel erg veel sterkte bij dit verlies dat onvoorstelbaar moeilijk is. Hopelijk zullen na verloop van tijd de pijn en verdriet plaats maken voor alle mooie herinneringen met jullie.

26 juli 2014

Vicky

Wat een afschuwelijk bericht. Ik wens de familie, vrienden en nabestaanden heel veel sterkte.

26 juli 2014

Pharme127

Very nice site!

26 juli 2014

Simone

Nog steeds vol ongeloof... Lieve Laurens en Karlijn, het is zo oneerlijk! Ik wens alle familie en vrienden heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.

25 juli 2014

Laura Onstenk

Wat een verdriet... Zulke mooie mensen die, als ik alle verhalen mag geloven, een aanwinst waren voor deze wereld. Sterkte voor een ieder die Karlijn en Laurens liefhad (en heeft).

25 juli 2014

Wim Heitinga

Gecondoleerd. Veel sterkte aan de vrienden en familie met het verwerken van dit verlies.

25 juli 2014

Stijn

Wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden met het verwerken van dit grote verlies.

25 juli 2014

Marten Bus

Familie en vrienden van Laurens en Karlijn, veel sterkte met het verwerken van dit verlies

25 juli 2014

Maartje

Rust zacht lieve Karlijn en Laurens ♥

25 juli 2014

Stijn van Deursen

Veel sterkte met het verlies van deze twee mooie, inspirerende mensen. Ik leef met jullie mee.

25 juli 2014

Fam. Faas

Laurens de leukste leraar van onze dochter Dian.....De hemel is 2 sterren rijker,hier een groot gemis!Heel veel sterkte voor families en naasten

25 juli 2014

Fam. Faas

Laurens de leukste leraar van onze dochter Dian.....De hemel is 2 sterren rijker,hier een groot gemis!Heel veel sterkte voor families en naasten

25 juli 2014

Jan Kruiter

Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

25 juli 2014

Joost Burger

Twee geweldige mensen, altijd positief en zoveel liefde. Ik wens vrienden en familie veel sterkte toe.

25 juli 2014

Sophie

Woorden schieten te kort Rust zacht lieve Laurens en Karlijn Jullie worden gemist

24 juli 2014

Pieter-Joost & Eveline

Wat een verschrikkelijk bericht. Onbegrijpelijk en intens verdrietig. Laurens en Karlijn, jullie zullen gemist worden maar niet vergeten. Vol medeleven denken wij aan jullie dierbaren in deze moeilijke tijd.

24 juli 2014

Pieter-Joost & Eveline

Wat een verschrikkelijk bericht. Onbegrijpelijk en intens verdrietig. Laurens en Karlijn, jullie zullen gemist worden maar niet vergeten. Vol medeleven denken wij aan jullie dierbaren in deze moeilijke tijd.

24 juli 2014

Lonneke

Laurens en ik kennen elkaar als RA, een studiebaantje. Ik herinner me hem als een ongelofelijk goedlachse, vrolijke en sprankelende jongen met knalblauwe pretogen. Naast serieuze gesprekken hadden we altijd wel een keer de slappe lach als we elkaar zagen. Dat was niet heel vaak zo, maar hij creëerde toch altijd een vanzelfsprekende vriendschap. Als ik hem nu weer zou tegenkomen zou het zonder twijfel weer een enthousiaste ontmoeting zijn alsof er geen tijd verstreken is. Het is niet te bevatten dat dat nooit meer zal gebeuren. De mooiste bloemen worden als eerste geplukt… Heel veel sterkte aan iedereen die Laurens en Karlijn dierbaar zijn.

24 juli 2014

Sofie

Lieve Annebel en verdere familieleden en vrienden van Karlijn en Laurens, het is afschuwelijk wat jullie nu door moeten maken. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen.

24 juli 2014

Nicola Imkamp

Vanaf de start van mijn lidmaatschap in 2008 bij Skoll horen zowel Laurens, als fantastische voorzitter met een enorm charisma, en Karlijn, als groots voorbeeld hoe fantastisch wedstrijdroeien is en je nog onwijs veel plezier met vriendinnen op feestjes kan hebben, bij de warme sfeer die Skoll mede dankzij hen uitstraalde. De levensvreugde die van alle twee af straalde, blijft altijd een dierbare herinnering. Heel veel sterkte voor de families, vrienden, (oud-)ploeggenoten en collega's van deze twee fantastische mensen.

24 juli 2014

Skoll lid

Veel sterkte voor iedereen die hen gekend heeft en dit vreselijke bericht moeten verwerken.

24 juli 2014

Marie-Louise

Heel veel sterkte voor vrienden en familie.

24 juli 2014

Ferdinand Peeters

Dat zoiets kon gebeuren, daar zijn geen woorden voor.Gecondoleerden sterkte namens de Antwerpse Roeivereniging - Sculling

24 juli 2014

Ingrid

Gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterkte voor iedereen die hen moet missen.

23 juli 2014

Gwenda Stevens

Namens de Koninklijke Belgische Roeibond wensen wij de familie en vrienden veel sterkte toe bij het verlies van Laurens en Karlijn. Het zijn twee eeuwige sterretjes geworden aan de hemel...

23 juli 2014

Maria de Boer

Mijn gedachten zijn bij alle mensen die Laurens en Karlijn moeten missen.

23 juli 2014

Bouke Bosman

Laurens & Karlijn. Ik wens vrienden en familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

23 juli 2014

Lottie

Wat een gemis. Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

23 juli 2014

Bestuur der A.R.S.R. "Skadi"

Namens het bestuur en de leden van de A.R.S.R. Skadi wensen wij u, familie en vrienden van Karlijn en Laurens, veel sterke bij dit vreselijke verlies.

23 juli 2014

alexandra

Ik ken ze niet maar ben geraakt door het verlies van al deze mooie mensen. We kunnen zo weinig doen en zien met leed en pijn in ons hart aan dat dit is gebeurd en zoveel mensen verdriet hebben. Heel nederland rouwt mee...

23 juli 2014

Anoniem

Rivier, stroom achterwaarts. Steen, wordt weer vuur. Lucht om mij heen, wordt lichaam dat mij draagt en troost. Geheugen, val uiteen.

23 juli 2014

Annike

Wat een vreselijk nieuws! Ook al heb ik Karlijn en Laurens niet persoonlijk gekend, toch herinner ik me Laurens nog goed als die vrolijke, enthousiaste voorzitter van Skøll toen ik lid werd in 2009. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe!

23 juli 2014

Dianne Vredenburg-Maasdijk

Als voormalig studieadviseur van Karlijn heb ik haar leren kennen als een ontzettend bruisend, hardwerkend en initiatiefrijk persoon. Ze wist wat ze wilde en bereikte dat ook. Ik ben er trots op dat ik Karlijn heb mogen spreken over haar wensen, dromen en ambities. Laurens heb ik niet gekend, maar als partner van Karlijn moet het een ontzettend vriendelijk en sociaal persoon geweest zijn. Ik wens vrienden en familie heel veel sterkte met dit immense verlies. Woorden schieten te kort bij deze gebeurtenis die allen raakt...

23 juli 2014

Ilonka Brugemann

Verbijsterd kijk ik naar de beelden van deze zo vroeg beeindigde levens. Veel sterkte met het verlies voor alle dierbaren van Karlijn en Laurens

23 juli 2014

Sabrina

Ik wil de familie en vrienden van Karlijn en Laurens ontzettend veel sterkte wensen met dit grote verlies. Onbegrijpelijk erg wat er is gebeurd...

23 juli 2014

H.S.R.V. Pelargos

Wij zijn geschrokken van het nieuws en wensen namens alle leden de vrienden en familie van Laurens en Karlijn veel sterkte toe in deze zware tijd.

23 juli 2014

Martin van Loenen, commissaris materiaal 1977-1978

Wat vreselijk. Veel sterkte toegewenst aan familieleden, vrienden en kennissen.

23 juli 2014

Maarten Nieuwenburg

Zo vol in het leven, zo veel dierbaren, zo'n mooi stel en zo'n gemis. Lieve Laurens en Karlijn, Ik heb jullie nooit gekend als stel, maar ik kan me wel voorstellen dat jullie bij elkaar zijn gekomen en elkaar vasthielden. Al is het slechts een zeer schrale troost, het is mooi om te lezen hoeveel jullie voor zo veel mensen hebben betekend en zullen betekenen. Veel sterkte aan iedereen die jullie voortaan moet missen.

23 juli 2014

peter sas

Ik ken jullie niet maar ik wil toch graag iedereen heel veel sterkte toe wensen R.I.P

23 juli 2014

casper lambeck

Laurens, je organiseerde drie jaar geleden het vrijgezellenfeest voor mijn broertje. Zes uur in de ochtend reed je hem naar Texel. Bij de boot stond de rest van de groep. Weersomstandigheden noopten je het programma aan te passen: de parachutesprong en het Noordzee-raften werden achtereenvolgens vervangen door disco-bowlen en het tropisch zwemparadijs. Het kon de pret niet drukken. Onbetwist hoogtepunt was de verassingsact: in een volgepakt theater werd mijn broertje aangekondigd om verkleed als Freddy Mercury in “I want to break free” het nummer “The greatest love of all” van Whitney Houston te zingen. Jij wist dat hij toneelangst had. Later zijn jullie samen naar Texel teruggegaan om die parachutesprong alsnog te verzilveren. Die is wederom vanwege de wind niet doorgegaan. Laurens, je was een verschrikkelijk goed en uniek mens. Mijn broertje is gelukkig je als vriend gekend te hebben. Wat jou, Karlijn en iedereen in het vliegtuig is overkomen valt niet te bevatten. Ik ben er intriest van. Ik wens al jullie familie en vrienden heel veel sterkte toe.

23 juli 2014

T.S.R. Vidar

Namens het bestuur en alle leden van T.S.R. Vidar willen wij alle familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toewensen de komende tijd.

23 juli 2014

Oene & Petra

Er zijn geen woorden voor deze situatie van onbegrip, verdriet, wanhoop en woede. Op vakantie gaan en niet meer levend thuis komen. Sterkte voor alle nabestaanden en we hopen op een waardig afscheid van Laurens & Karlijn. Veel te vroeg, veel te onrechtvaardig....

23 juli 2014

Anne

Ik wens alle betrokkenen heel veel kracht in deze verschrikkelijk verdrietige en moeilijke periode

23 juli 2014

Juan Diego

Algo se muere en el alma cuando un amigo se va. Y ese vacio que deja, ya no se puede llenar. Gecondoleerd en veel sterkte voor de familie, vrienden en nabestaanden.

23 juli 2014

Monique

Heel veel sterkte in deze verdrietge tijd.

23 juli 2014

Marijn

Gecondoleerd en veel sterkte voor de familie, vrienden en nabestaanden van Laurens en Karlijn. Ik kende Laurens van de middelbare school in Alkmaar, je was mijn eerste vriendje. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik denk aan het moment waarop je met een 'lekke band' langs ons huis kwam, 10 km bij jouw huis vandaan. Of je hem bij ons mocht oppompen. Je was toen een verlegen maar wel hele lieve jongen. Als ik de verhalen over je lees in de krant en in het nieuws dan was je niet veel veranderd. Dat je met veel enthousiasme ergens voor ging, behulpzaam was, humoristisch en betrokken. Ook al sprak ik je niet meer, ik had je alle geluk en liefde van de wereld gegund. Jullie verliefdheid sprong van de foto af. Het is niet te bevatten en wens nogmaals jullie familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte toe.

23 juli 2014

Lotte Lintmeijer

Wat een vreselijk nieuws. Ik heb Karlijn dit jaar twee keer mogen ontmoeten en was onder de indruk van haar keuzes en wat ze allemaal deed. Ik wens familie en vrienden van Karlijn en Laurens heel veel sterkte met dit grote verlies.

22 juli 2014

Hemmo en Magriet Bolhuis

Wat een pijn en verdriet. Onze gedachten gaan uit naar hun familieleden, vrienden, clubgenoten, jaargenoten ,oud bestuursleden en hun grote kennissen kring.

22 juli 2014

Vleeming

Sterkte aan een ieder die verdriet heeft.

22 juli 2014

Merijn de Jong

Wat een verschrikkelijk verlies. Gecondoleerd en veel sterkte aan (roei-) vrienden, familie, leerlingen.

22 juli 2014

Lotte

Een groot verlies, niet te bevatten. Voor mij blijf je altijd de enige echte voorzitter van skoll. Ik wens de familie en vrienden van Laurens en Karlijn heel veel sterkte en kracht in deze ontzettend moeilijke tijd.

22 juli 2014

Myrthe

Afschuwelijk dat zulke dingen gebeuren. Enorm veel sterke aan alle vrienden en familie.

22 juli 2014

Jim Hoffmann

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden, vrienden en familie.

22 juli 2014

Dumky de Wilde

Verschrikkelijk nieuws en een groot verlies. Ik kende je als voorzitter van Skoll, Laurens, maar vervolgens kwam ik je overal tegen: op de universiteit, op feestjes van vrienden. Iedereen kende je, en iedereen sprak lovend over je. Dat was het resultaat van jouw veelzijdigheid, humor, enthousiasme en behulpzaamheid. Die herinnering zal blijvend inspireren.

22 juli 2014

Eva Hengst

Het blijft niet te bevatten en ongelooflijk verdrietig. Wat is het toch onbegrijpelijk dat zulke onophoudelijke zonnige en energieke persoonlijkheden er niet meer zijn. Ik herinner me Laurens als een enorm oprecht geïnteresseerd, vrolijk en betrokken mens dat overal helemaal voor ging. Wat is het ontroerend en mooi om alle anekdotes en herinneringen aan dit stralende stel te lezen. Om stil van te worden... Ik wens de familie en vrienden die het dichtst bij hen staan heel veel sterkte.

22 juli 2014

Hester Verheijen

Lieve Laurens Donderdag 17 juli ben je opgestegen. Met het vliegtuig naar de zon. Uit de lucht geschoten, het klinkt zo krom. Nooit ben je geland. Alleen je lichaam op de grond. Je ziel is vervlogen. En ik vraag mij af waarom. Ik hoop dat het snel is gegaan. In mijn gedachten zal je blijven, blijven bestaan. Liefs Hester Verheijen

22 juli 2014

Fransje

Gisteren zei iemand mij: “de kranten staan vol over Laurens en Karlijn. Zij moeten wel zeer geliefd zijn geweest.” En ja, dat waren jullie: geliefd bij velen. Jullie laten een gat achter, maar ik hoop dat dit gat in de loop der tijd gevuld kan worden met alle mooie herinneringen. Sterkte aan alle mensen die dichtbij hen stonden. Rust zacht Laurens en Karlijn.

22 juli 2014

femke koopman

Hoewel ik Laurens en Karlijn niet persoonlijk ken, vind ik het ontzettend verdrietig nieuws dat zo'n overduidelijk gelukkig en geliefd stel niet meer in het midden is van hun familie en vrienden. Alle sterkte voor iedereen die ze mist gewenst!

22 juli 2014

Anneke Wurth

Geschokt en erg verdrietig door deze verschrikkelijke gebeurtenis. Wat was jij een belofte voor het onderwijs Laurens: gepassioneerd, enthousiast,innemend en bovendien doortastend. Wat erg dat je weg bent.Veel sterkte aan een ieder toegewenst die Laurens en ook Karlijn hebben gekend.

22 juli 2014

Winfried Splinter

Verschrikkelijk. De bijeenkomsten van 't KOR zullen nooit meer dezelfde zijn. Wij houden een stoel leeg. Voor alle nabestaanden van Karlijn en Laurens heel veel sterkte en steun toegewenst.

22 juli 2014

Philip

Wat een ontroerend in memoriam. Afschuwelijk dat Karlijn en Laurens zo uit het leven zijn weggenomen. Heel veel sterkte voor degenen die hen missen. We zullen als Hoop ploeg, als we morgen bij jullie langs roeien, een lange derde stop maken en aan hen denken.

22 juli 2014

Michiel (Zware Acht 1994)

Gecondoleerd en heel veel kracht gewenst om dit verlies met z'n allen te verwerken.

22 juli 2014

Patty Kluytmans

Ook ik weet niet goed wat te zeggen. Zulke lieve, mooie, talentvolle, vrolijke jonge mensen... Alle sterkte en liefs!

22 juli 2014

Laura M

Alle woorden brengen Karlijn en Laurens helaas niet terug, maar hopelijk zijn alle prachtige woorden een kleine troost in het onmetelijke gat dat zij nu achterlaten. Veel sterkte voor alle familie, vrienden en bekenden van Karlijn en Laurens. Dat de zon ooit weer kan schijnen in jullie leven.

22 juli 2014

Gonnie Walvoort

Het is ontroerend om alle prachtige verhalen en herinneringen over jullie te lezen. Dit geeft aan wat een ontzettende indruk jullie op mensen maakten en hoe zeer jullie gemist worden. Dat dit heeft kunnen gebeuren is onvoorstelbaar.. Sterkte voor familie, vrienden en iedereen die Laurens en Karlijn moet missen.

22 juli 2014

Edske ter Bals

Wat een onrecht, wat een verdriet. Veel sterkte voor de familie, vrienden en bekenden van Laurens en Karlijn.

22 juli 2014

Sjoerd Verwijs

Het is indrukwekkend te zien wat voor mooie sporen jullie achter hebben gelaten op Skøll en daaromheen. Telkens weer komen er prachtige verhalen over jullie langs. Verschrikkelijk dat jullie mooie levens nu al zijn geëindigd. Heel veel sterkte aan familieleden en vrienden van Karlijn en Laurens.

21 juli 2014

D.S.R.V. "Laga"

Wat een afschuwelijk bericht. Heel veel sterkte aan familieleden en vrienden van Laurens en Karlijn.

21 juli 2014

Leofwin, Sigrid, Mels en Bente

Het is alweer een paar dagen geleden dat dit verschrikkelijke nieuws ons bereikte. Het is geen moment uit onze gedachten geweest dat Karlijn en Laurens er niet meer zijn. Karlijn onze lieve oppas, deze energieke en slimme vrouw die met veel plezier bij ons over de vloer kwam. We genoten van de gesprekken met haar over de keuzes in het leven en het was prachtig om Karlijn en Laurens samen te zien. Karlijn en Laurens jullie blijven in onze gedachten en we wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

21 juli 2014

NSRF

Namens het bestuur van de NSRF sterkte aan familie, vrienden, ploeggenoten, oud-bestuursgenoten en iedereen die door deze verschrikkelijke gebeurtenis verder zal moeten zonder Laurens en zonder Karlijn.

21 juli 2014

Anoniem

Sterkte een ieder die deze mensen gekend heeft en natuurlijk alle andere mensen, wat een trieste en pijnlijke gebeurtenis.

21 juli 2014

Anne Vijfhuize

Ik heb er geen woorden voor.. Wat een verschrikkelijke gebeurtenis. Heel veel sterkte voor iedereen die Laurens en Karlijn moet missen!

21 juli 2014

Jan Poppens

Sterkte gewenst voor iedereen.

21 juli 2014

Nienke

Wat een verschrikkelijk nieuws. Wens de familie, vrienden en bekenden van Laurens en Karlijn heel veel sterkte.

21 juli 2014

Marieke de Leur - Cirkel

Woorden schieten gewoonweg te kort... Heel veel sterkte voor de familie, vrienden en clubgenoten van Laurens en Karlijn.

21 juli 2014

rik tijhuis

Ik voer in mijn bootje op die donderdag langs skoll op weg naar een andere roeivereniging om mijn zoon van een roeikamp op te halen. Het was 16.15 en mij niet bewust van de tragedie die zich op dat moment voltrok... Het leven is mooi en afschuwelijk. Lieve mensen, blijf praten.

21 juli 2014

Caroline Dorr

In 2008 leerde ik Laurens kennen in de Groene Vlinder waar hij samen met Coen achter de bar stond. Zij maakten de sfeer waardoor we steeds weer terug kwamen. Ik leerde Laurens kennen als een ongelofelijk open, oprechte en grappige jongen en we hebben altijd contact gehouden. Zo zeiden we niet lang geleden tegen elkaar dat we een keertje samen zouden wielrennen en herinneringen op zouden halen. Wat vreselijk dat Laurens nu gemist moet worden. Ik ben ontzettend aangeslagen en leef mee met de families en vrienden van Laurens en Karlijn. Jullie verdriet moet intens zijn. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht voor nu en de toekomst.

21 juli 2014

Maaike Boomstra

Ik heb Laurens leren kennen als enthousiast, oprecht, hartelijk, geinteresseerd, energiek, ondernemend, sprankelend, grappig en een ware levensgenieter! Iemand die anderen altijd tegemoet zou treden met een grote glimlach. Ik ben blij dat ik hem ooit heb mogen ontmoeten in de Groene Vlinder. Het blijft moeilijk te bevatten dat hij er niet meer is. Karlijn heb ik helaas nooit ontmoet, maar uit de verhalen blijkt dat ze ook een fantastisch iemand was. Hun kleurrijke leven en de liefde voor elkaar vind ik een voorbeeld voor ons allemaal! Ik wens familie en vrienden veel sterkte toe bij dit enorme verlies.

21 juli 2014

Quirine Receveur

Laurens, toen ik het bericht hoorde en weer bekomen was van de schrik, moest ik maar aan één ding denken: die dikke vette glimlach die je altijd op je gezicht had staan toen je mij tijdens 1e jaars zwaar met enige regelmaat begroette met "Quiríentje!!!" Wat een genot was het om jou een tijd te mogen coachen en je beter te leren kennen! Karlijn heb ik nooit persoonlijk ontmoet, zonde, want uit de verhalen concludeer ik dat zij een fantastisch leuk mens was en veel voor iedereen betekend hebt. Veel sterkte aan de directe familie en vrienden. Ik denk aan jullie.

21 juli 2014

Julia

Voor dit vreselijke verlies zijn geen woorden. Heel veel sterkte voor iedereen die Karlijn en Laurens moet missen.

21 juli 2014

Coen Eggenkamp

Heel veel sterkte voor alle dierbaren! Bizar wat zo'n ramp bij iedereen veroorzaakt en hoe van de kaart iedereen is, ook al kennen ze de betrokkenen slechts een beetje. Laurens heeft op mij altijd bijzonder veel indruk gemaakt. Een ongelooflijk eigen persoon die niet bang was ergens zijn (creatieve) mening over te geven. Ik was en ben jaloers op veel van zijn eigenschappen en voel me bevoorrecht met hem gewerkt te hebben (blad Roeien en Varsity Magazine). Karlijn ken ik alleen van gezicht, maar de bijzondere reacties van iedereen uit de hele wereld laten zien hoeveel indruk jij op iedereen hebt gemaakt. Nogmaals sterkte aan iedereen!

21 juli 2014

Johannes Barnhoorn

Het verschrikkelijke bericht van het ongeluk van Laurens en vriendin kwam tot mij tijdens het raadplegen van enige basketbal sites. Ik ken Laurens van het basketball, niet van het roeien, maar in deze tragedie is dat allerminst van belang. Als “junior” kwam hij in 2002-2003 over naar Heren Senioren I van Alkmaar Guardians. Ik was je trainer/coach. Wat mij bijstaat is je voortreffelijke mentaliteit; een blok beton in defensief opzicht. Nooit zeuren en altijd “gaan”. Na dat jaar vertrok je om te gaan studeren in Amsterdam, maar anders dan bij veel andere spelers ging het contact nooit verloren en dat lag meer aan jou dan aan mij. Iedere keer als je tegenkwam in de Wibaut of in een andere sporthal zocht je me op voor een praatje. Je was oprecht geïnteresseerd in andere mensen. Naast het basketball, zo blijkt mij nu deed je misschien nog meer in roeien. Dit geeft aan dat je verschrikkelijk veel energie had en bereid was alles je overal voor in te zetten. De laatste keer dat ik sprak was in het restaurant van het hoofdkantoor van ABNAMRO. Je had inmiddels een baan als leraar maar tijdens je vrije dag deed je “projecten”. Het fijne daarvan ben ik vergeten, maar ook dit is een voorbeeld van je tomeloze energie en inzet. Je was een bijzonder aardige en sympathieke jonge man. Ik wens alle familie en andere betrokkenen van deze twee jongen mensen sterkte toe met dit grote verlies.

21 juli 2014

Sanne van Santen

Wat vreselijk dat deze 2 stralende mensen nu gemist moeten worden, ik wens de nabestaanden veel sterkte en kracht toe.

21 juli 2014

N.S.R.V. Phocas

Namens het bestuur en de leden van N.S.R.V. Phocas wensen wij alle familie, vrienden en verenigingsgenoten van Karlijn en Laurens veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

21 juli 2014

Bart en Rita van Dam

Zo verdrietig, zo'n onvoorstelbaar verlies, wij denken aan de ouders en vrienden en wensen jullie alle sterkte toe, (schoon)vader en (schoon)moeder van Matthijs van Dam en Jacobien van Apeldoorn

21 juli 2014

Kristel Kooij

Het is oneerlijk, zo definitief en niet te bevatten. Veel sterkte voor familie en vrienden van Laurens en Karlijn.

21 juli 2014

Jeffrey

Verschrikkelijk niet te bevatten nieuws dit. voor alle nabestaande heel veel sterkte gewenst!

21 juli 2014

Floortje

Kan het nog steeds niet bevatten. Het verlies van deze twee geweldig leuke mensen zal moeilijk te verwerken zijn. Heel veel sterke voor de familie en vrienden.

21 juli 2014

Bolke de Bruin

Laurens jou ben ik wel eens een paar keer tegengekomen langs de roeibaan. Een kort knikje, want vast wist je niet eens wie ik was, hoewel je een speciale gave voor namen had. Karlijn, jouw koppie zat altijd wel in boot op diezelfde roeibaan. Jullie zaten op een roze wolk en ik hoop dat jullie daar stiekem hebben mogen blijven zitten en nog van elkaar genieten. De pijn is aan degenen die door jullie geraakt zijn, omdat ze weten wat ze moeten missen.

21 juli 2014

Quirine

Ik wil graag de nabestaanden veel sterkte toewensen. Een paar dagen na deze verschrikkelijke ramp worden de berichten over de ramp zelf alleen maar erger, de herinneringen aan laurens en karlijn alleen maar mooier. Voor mij was laurens het toonbeeld van een typische skøllie: open, vrolijk en oprecht. En als ik alle lieve berichten mag geloven was karlijn dit ook.

21 juli 2014

Loes Paauwe

Laurens, in mijn eerste week op Skøll werd je voorzitter. Je maakte direct indruk omdat je flauwviel, maar daar bleef het niet bij. Je kende praktisch alle namen en gaf de roeitip die we altijd bleven herhalen: "Roeien is net als een tube tandpasta: als je denkt dat 'ie leeg is zit er altijd meer in." Je hebt indruk gemaakt en daardoor ben je altijd 'mijn' voorzitter gebleven. Gezien alle berichten heb je niet alleen bij mij maar bij iedereen mooie herinneringen achtergelaten en het kan niet anders dan dat dit ook voor Karlijn geldt.

21 juli 2014

Bestuur der A.S.R. Nereus

Wat een vreselijk verlies voor familie, vrienden en andere nabestaande. Het bericht over Karlijn en Laurens is bij iedereen hard aangekomen en het is mooi om te zien dat Nederland maar zeker ook de roeiwereld zo ongelofelijk meeleeft met de nabestaande. Heel veel sterkte gewenst namens het h.t. Bestuur.

21 juli 2014

Amsterdamse Kamer van Verenigingen

Voor het verlies van twee leden schieten woorden tekort, het nieuws is een grote schok voor het Amsterdamse verenigingsleven. We wensen de familie, vrienden en de vereniging veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. h.t. Bestuur der AKvV

21 juli 2014

Stefan Baas

Uit mijn tijd bij Skoll kan ik mij niemand anders herinneren die zo open, enthousiast en oprecht geinteresseerd was als Laurens. Karlijn kende ik minder goed, maar het mag duidelijk zijn dat aan haar een groot talent verloren gaat. Twee geweldige personen, beiden zijn ons veel te vroeg ontnomen door dit nutteloze en verschrikkelijke onrecht.

21 juli 2014

Anoniem

Uit mijn tijd bij Skoll kan ik mij niemand anders herinneren die zo open, enthousiast en oprecht geinteresseerd was als Laurens. Karlijn kende ik minder goed, maar het mag duidelijk zijn dat aan haar een groot talent verloren gaat. Twee geweldige personen, beiden zijn ons veel te vroeg ontnomen door dit nutteloze en verschrikkelijke onrecht.

21 juli 2014

anja

Heel veel strekte voor jullie allemaal in de komende tijd

21 juli 2014

Maarten van der Ven

Laurens, wat een koning was jij. Altijd positief, gevat en gezellig. Ik zal jouw vertolking van de rol als Sinterklaas nooit vergeten; "Kus mijn ring". Ik wens alle familie en vrienden van Karlijn en Laurens alle sterkte toe in deze moeilijke tijden. We gaan ze missen.

21 juli 2014

Kiek Leenaers

Van een oud-roeier (Asopos de Vliet) bij deze mijn medeleven met alle nabestaanden, familie, skollies, enz.

21 juli 2014

Bjorn Paree

Gecondoleerd,

21 juli 2014

Jelle

Beste vrienden, familie en roeigenoten van Karlijn en Laurens, Ik kende Karlijn en Laurens niet, maar het abrupte einde van hun onbezorgde leventje raakt me diep. Als oud-roeier weet ik dat de roeiwereld intens hecht is. Put hier kracht uit de komende tijd, het zal niet makkelijk zijn. Sterkte aan allen die hen zullen missen.

21 juli 2014

Larissa Baars

Mijn deelneming en medeleven aan allen voor wie Laurens en Karlijn dierbaar waren en altijd zullen blijven. Ik heb hen persoonlijk niet goed gekend, weet me Laurens van de tijd dat ik lid was van Sköll wel te herinneren als iemand die zodra hij de ruimte binnenkwam een energie om zich heen had die opviel en aanstekelijk was, die hem voor mij bijzonder maakte. Heel veel sterkte gewenst.

21 juli 2014

Marian Meewisse

Laurens, ik heb je leren kennen toen we beiden in 2013 bij het ICLON te Leiden de Master of Education deden.Ik had me als (veel) oudere student en inmiddels ook al ervaren docent, per (on)geluk ingeschreven voor de "beginnend docent" cursus. Maar "elk nadeel heeft zijn voordeel" aangezien ik jou anders nooit gekend zou hebben. Je viel op door je welbespraaktheid, je intelligentie en je open, vrolijke gezicht. Echter, waar ik het meest jaloers op was is iets wat maar heel weinig mensen gegeven is: Je deed niet aardig omdat je dat kon of wilde, maar omdat je dat werkelijk WAS. Laurens, ik vind het daarom een voorrecht om je gekend te hebben. Ik wens je familie,vrienden en iedereen om je heen heel veel sterkte en kracht toe om dit onvoorstelbare verlies te kunnen dragen.

21 juli 2014

Rommert

Verschrikkelijk. Nabestaanden en Skollies veel sterkte...

21 juli 2014

Tim

Graag en met een zwaar hart betuig ik mijn medeleven aan familie, vrienden en Skoll. Een onwerkelijke gebeurtenis met een tragisch resultaat.

21 juli 2014

Sanne

Ik wens alle nabestaanden en skollies heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies...

21 juli 2014

Jelte Hermans

Niet te bevatten.. ik wens de familie en vrienden veel sterkte in deze zware tijden

21 juli 2014

Bestuur A.L.S.R.V. Asopos de Vliet 2008 - 2009

Wij zijn diep geraakt door het overlijden van Laurens en Karlijn. Het is onwerkelijk nieuws waar moeilijk woorden voor te vinden zijn. Wij wensen de familie en vrienden van Laurens en Karlijn veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

21 juli 2014

Carin Muijlwijk

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies

21 juli 2014

Johan Oostlander

Verschrikkelijk en onvoorstelbaar dat dit is overkomen bij deze onschuldige mensen. Heel veel sterkte en kracht voor de naaste familie en vrienden.

21 juli 2014

Hannah Edelbroek

Bizar en onvoorstelbaar. Nieuws dat niet te bevatten is. Wat een gemis dat deze twee prachtige mensen niet meer bij ons zijn. Veel sterkte en kracht voor alle familie en vrienden

21 juli 2014

Edwin Baas

Wat een treurig bericht dat Laurens en Karlijn in de bewuste vlucht zaten. De wereld is een stukje minder mooi geworden met het veels te vroege verlies van deze twee levenslustige, liefdevolle en uitermate positief ingestelde mensen die samen nog een prachtleven voor zich hadden. Heel veel sterkte gewenst aan de familie en dierbaren van Laurens en Karlijn.

21 juli 2014

Eric de Jong

Wat een vreselijk nieuws. Ik kende Laurens als een enorm energieke, vrolijke en levenslustig persoon. Hier zijn geen woorden voor. Ik wil iedereen heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

21 juli 2014

Anne Josephus Jitta

Je zou willen dat je de tijd terug zou kunnen draaien om al dit onrecht en verdriet ongedaan te kunnen maken. Laurens en Karlijn werden lid op het moment dat ik echt actief werd bij Skøll. Laurens riep met zijn aanstekelijke enthousiasme meteen dat hij ooit wel voorzitter zou willen worden van Skøll. Hij gaf zijn woorden vleugels en een paar jaar later was het zover. Karlijn kwam binnen als een buitengewoon gedreven roeister en student, maar vastbesloten om van haar tijd bij Skøll te genieten. Mijn tijd bij Skøll zou anders zijn geweest zonder hen. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte.

21 juli 2014

Tessa van Velzen

Wat verschrikkelijk verdrietig en onwerkelijk. Ik wens iedereen heel veel sterkte toe.

21 juli 2014

Marian (moeder van een Skollie)

Geen enkel woord is toereikend om hierop te reageren, ik hoop dat de nabestaanden zich gesteund voelen door alle medeleven

21 juli 2014

Erik Landman

Onbegrijpelijk... Veel sterkte voor de familie en vrienden van Laurens en Karlijn.

21 juli 2014

Joost van der Veer

Laurens, mooie vent! Ik vind dit echt heel erg en snap er niets van. Jij en Karlijn worden enorm gemist. Sterkte aan jullie allemaal!

21 juli 2014

Jacco Veldhuizen

Normaal ben ik niet zo'n schrijver op een condoleanceregister, maar voor Laurens moet je een uitzondering maken. Van de vele keren dat ik Skøll bezocht als oud-lid de afgelopen jaren, staan mij zijn enthousiasme en de tomeloze vrolijkheid helder voor de geest. Hij had zo maar een "Gekke Henkie" geweest kunnen zijn. Iedereen heel veel sterkte toegewenst.

21 juli 2014

anoniem

Ik kende Laurens maar zijdelings via de studie Nederlands. Vanochtend las ik in Metro dat jullie waarschijnlijk op je allergelukkigst en allerverliefdst waren. Prachtig en tragisch tegelijk. Heel veel sterkte voor vrienden en familie, en ik hoop hoop hoop dat het hiernamaals blijkt te bestaan en jullie daar nu nog steeds op je allergelukkigst en allerverliefdst samenzijn... X

21 juli 2014

Harm Scholten

Wat een verschrikkelijk nieuws, ik kende weinig mensen die zo positief en vrolijk waren als Laurens. Veel sterke voor familie en vrienden de komende tijd.

21 juli 2014

Jort van Aken

De wereld had nog zoveel van jullie te verwachten. Laurens, met je mooie verhalen en permanente lach heb je mij, en ik denk vele anderen, geïnspireerd en gemotiveerd om iets moois te maken van het leven. Wat een gemis, wat doet dit zeer. Veel sterkte aan familie en vrienden

21 juli 2014

Geert van der Sman

Vreselijk! Heel veel sterkte voor familie en vrienden

21 juli 2014

Judith

Wat een prachtige mensen en wat zien ze er gelukkig uit! Vindt steun bij elkaar. Alleen dan kun je dit zware verlies enigzins dragelijk maken. Ik wens iedereen die Laurens en Karlijn missen heel veel kracht toe.

21 juli 2014

Stijn van den Heuvel

Vreselijk dat jullie zo jong voor niks hebben moeten sterven. Heel veel sterkte voor familie en vrienden.

21 juli 2014

Helena de Jong

Wat een groot verlies, wat een groot gemis. Ik wens iedereen die Laurens en Karlijn moet missen heel veel sterkte.

21 juli 2014

Harm

Lieve Karlijn en Laurens, wat een vreselijke ramp heeft zich voorgedaan. Mijn gedachte gaan uit naar de nabestaande van deze twee fijne mensen. Heel veel sterkte te gewenst met dit grote verdriet.

21 juli 2014

Toon van de Put

Laurens was de onvermoeibaar optimistische trekker een project waar ik het genot had met hem en zijn collega Marloes te mogen samenwerken. Met zijn blonde haren en lach was Laurens letterlijk als een zon die energie gaf aan zijn leerlingen, en ons, om voor ‘zijn’ zonnepanelen te hollen. Wat een fijn, warm mens. We zouden, zoals dat hoort, netjes nog voor onze vakanties evalueren, totdat we dachten ‘Ach, laat dat gehaast toch even zitten, we tillen het er wel overheen.’ Dat komt er nu nooit meer van. Wat onterecht, onmogelijk, onbegrijpelijk, oneerlijk.

21 juli 2014

Marit

Ik kende ze beiden niet, maar wat moet dit een verschikkelijk gemis zijn. Ik wens alle nabestaanden van Laurens en Karlijn heel veel sterkte de komende periode!

21 juli 2014

Floris Lievens

Een schrik dat een vliegtuig neerstorte, werd een schok toen we hoorden wat er gebeurd was. De schok wordt nu een klap als duidelijk wordt dat de roeigemeenschap 2 vooraanstaande leden verliest naast de talloze anderen die zijn omgekomen 17 juli. Ik wens familie en vrienden veel sterkte de komende tijd.

21 juli 2014

Mirte Verkooijen en Thijs Haver

Met een onwerkelijk gevoel hebben wij de laatste dagen de nieuwsberichten uiteindelijk steeds weer geloofd. De realiteit dat ze zijn verongelukt bij deze vliegramp is pijnlijk confronterend. Onze gedachten gaan uit naar hen twee in het bijzonder maar ook naar iedereen die steun zoekt sinds dit drama

21 juli 2014

Marjette

Wat een vreselijk bericht. Veel sterkte.

21 juli 2014

Joost Nolden

Laurens en Karlijn wat een vreselijk onrecht. Jullie overlijden doet mij heel veel verdriet. Ik troost me met de gedachte dat jullie zo ontzettend veel positieve herinneringen achterlaten in deze wereld. Ik wens de familie veel sterkte toe in deze verschrikkelijke tijd.

20 juli 2014

Sofie Schwab

Laurens was mijn leraar. Hij hielp me met het schrijven van mijn eerste motivatiebrief. Hij stuurde mij er eentje van hem, om inspiratie op te doen. En of ik dat deed. Onafhankelijk daarvan wil ik het stuk wat hij schreef over zijn ervaring bij Skøll graag hier delen. Het stuk is geschreven in 2012."Ook op bestuurlijk gebied heb ik reeds de ruimte gehad om mijn visie op leiderschap in de praktijk te brengen. Op mijn studentenroeivereniging Skøll heb ik de geweldige eer en mogelijkheid gehad om als bestuursvoorzitter te proeven van verantwoordelijkheid dragen voor iets aanzienlijks. Responsibiliteit betuigen voor een vereniging met een begroting van drie ton, je handtekening zetten onder contracten met bedragen die een vijftigvoud zijn van je maandelijkse studiefinanciering, het was een bijzonder en zeer waardevol jaar, waarin ik enorm veel geleerd en minstens net zo belangrijk, genoten heb van de groep mensen om mij heen. Juist door het vertrouwen en de bewegingsvrijheid die ik als voorzitter aan mijn bestuursleden gaf, hebben we enorm veel kunnen bereiken tijdens het bestuursjaar en zijn we drie jaar na dato nog steeds een saamhorige groep die elkaar regelmatig ziet. Ook op dit moment ben ik nog bestuurlijk actief: als bestuurslid van de Koninklijke – Holland Beker, de enige internationale roeiwedstrijd van Nederland. Ik coördineer aldaar de inzet van 450 vrijwilligers rondom de wedstrijd." Puur om de klas een keertje mee te nemen naar de roeivereniging, om daar net iets klunzig maar wel met volle overtuiging in een boot te gaan zitten en te laten zien hoe het moest, hebben we een boek over roeien gelezen. Hij hield er van, zoals wij van hem houden. Heel veel dus.

20 juli 2014

Sofie Schwab

Laurens was mijn leraar. Hij hielp me met het schrijven van mijn eerste motivatiebrief. Hij stuurde mij er eentje van hem, om inspiratie op te doen. En of ik dat deed. Onafhankelijk daarvan wil ik het stuk wat hij schreef over zijn ervaring bij Skøll graag hier delen. Het stuk is geschreven in 2012."Ook op bestuurlijk gebied heb ik reeds de ruimte gehad om mijn visie op leiderschap in de praktijk te brengen. Op mijn studentenroeivereniging Skøll heb ik de geweldige eer en mogelijkheid gehad om als bestuursvoorzitter te proeven van verantwoordelijkheid dragen voor iets aanzienlijks. Responsibiliteit betuigen voor een vereniging met een begroting van drie ton, je handtekening zetten onder contracten met bedragen die een vijftigvoud zijn van je maandelijkse studiefinanciering, het was een bijzonder en zeer waardevol jaar, waarin ik enorm veel geleerd en minstens net zo belangrijk, genoten heb van de groep mensen om mij heen. Juist door het vertrouwen en de bewegingsvrijheid die ik als voorzitter aan mijn bestuursleden gaf, hebben we enorm veel kunnen bereiken tijdens het bestuursjaar en zijn we drie jaar na dato nog steeds een saamhorige groep die elkaar regelmatig ziet. Ook op dit moment ben ik nog bestuurlijk actief: als bestuurslid van de Koninklijke – Holland Beker, de enige internationale roeiwedstrijd van Nederland. Ik coördineer aldaar de inzet van 450 vrijwilligers rondom de wedstrijd." Puur om de klas een keertje mee te nemen naar de roeivereniging, om daar net iets klunzig maar wel met volle overtuiging in een boot te gaan zitten en te laten zien hoe het moest, hebben we een boek over roeien gelezen. Hij hield er van, zoals wij van hem houden. Heel veel dus.

20 juli 2014

Eline Biewenga

Lieve Karlijn, Alweer heel lang geleden zaten we bij elkaar in het hockeyteam in Almelo. Het nieuws dat je een van de passagiers van mh17 was, is heel onwerkelijk. Ik heb vanavond een kaarsje voor jou gebrand. Ik wens zowel de familie en vrienden/bekenden van Laurens als van karlijn heel veel sterkte en steun toe. Eline

20 juli 2014

Jan-Willem vd Wal

Waar denk je aan nu ineens Laurens er niet meer is. Het enorme gat dat is ontstaan op zoveel verschillende plekken. Natuurlijk bij de familie, maar ook de vele plaatsen waar hij actief en positief een stempel op alles wist te drukken. Zijn ploeg Zwaar06, de Holland beker organisatie, zijn oude bestuur, de oude redactie van het blad roeien maar ook buiten het roeien, het basketbal, de diverse redacties en natuurlijk ‘zijn’ school iedereen is Laurens ineens kwijt. Wat was het leven mooi, en wat zat er nog veel in. Met Karlijn werd ook het relatie geluk compleet, en de vele foto’s op internet stralen dan ook alleen maar geluk uit. Wat is het onvoorstelbaar dat dit sprookje is stukgeschoten. Jullie waren zo gelukkig en hadden nog zoveel plannen en verwachtingen van het leven. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Wat achterblijft is een vol scala aan fantastische herinneringen, wat ben ik blij dat ik jullie gekend heb. Voor alle nabestaanden en met name de familie, heel veel sterkte, en weet dat ze gemist gaan worden, maar nooit worden vergeten.

20 juli 2014

Vincent van Bruchem

Gecondoleerd met jullie verlies. Moge de Heilige Geest jullie troost bieden in deze moeilijke tijd.

20 juli 2014

een roeier

Ik voel een intens verdriet als ik zie hoeveel dierbaren en vrienden rouwen om jullie verlies. De roeiwereld is klein. Veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.

20 juli 2014

Maarten Bouw

Laurens, zoekende naar woorden merkte ik dat jou verlies mij veel meer raakte dan verwacht. Wat was je een mooie vent. Je hebt mij op vele manieren tijdens mijn skølltijd geïnspireerd. Je vertelde altijd mooie verhalen, soms wat onsamenhangend, maar met volle overgave en we hadden altijd vrolijke gesprekken. De laatste keer zagen we elkaar op de schaatsbaan. Fanatiek schaatsend in je karakteristieke outfit...Je zal gemist worden door vele mensen! Ik wens alle nabestaanden van Karlijn en Laurens heel veel sterkte toe.

20 juli 2014

Letty Stupers

Ik heb als skollie altijd met veel bewondering gekeken naar de postive energie van Laurens en zijn grappige toespraken. Het was ook niet moeilijk te zien hoe goed hij en Karlijn bij elkaar pasten. Mensen die meteen een positieve indruk achterlieten en wat onbegrijpelijk dat het zo moest eindigen. Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden.

20 juli 2014

Lisette Kruit

Ik kan nog steeds niet geloven dat Laurens en Karlijn er niet meer zijn. Eenieder die onderstaande berichten leest weet dat alle Skøllies ze in hun hart hebben gesloten. Ook ik kan me geen één keer herinneren dat Laurens geen lach op zijn gezicht had. En zo zal ik hem ook blijven herinneren. Ik wens iedereen veel sterkte die Laurens en Karlijn hebben gekend. Lisette

20 juli 2014

oma van Pascal

Het is altijd vreselijk als jonge mensen komen te overlijden, maar op deze manier ......

20 juli 2014

Martje

Wat een groot verlies. Ik kende Laurens als een energieke en vrolijke persoonlijkheid vol humor. Ik wens de familie en vrienden van Laurens en Karlijn veel sterkte.

20 juli 2014

Alise Boonen

Wat een verschrikkelijk drama. In gedachten ben ik bij Laurens en Karlijn en alle vrienden en familie. Heel veel sterkte toegewenst.

20 juli 2014

Gerrit en Anja Edelijn

Toen onze zoon, Hessel Edelijn, in 2009 roeide bij Skoll werden we verwelkomd door een enthousiast en aimabele voorzitter van Skoll, Laurens van der Graaff, in het verschoten rode, roze colbert van Skoll. Wat een verlies voor deze ouders en van zijn vriendin Karlijn Keijzer. Ik denk dat we even oud zijn als de ouders. Wij wensen de ouders van zowel Laurens als Karlijn heel veel sterkte in deze, bijzonder moeilijke periode !!! Veel sterkte , Anja en Gerrit Edelijn uit Zwolle.

20 juli 2014

Joep van Drunen

Donderdagochtend, kwart voor 8 op een zonnige ochtend in mei, tegen het einde van de roeitraining passeer ik een Skøllie in een skiffie, Laurens met een brede grijns. 'Ehh, Halloh Joep' op zn Laurens, altijd vrolijk, vol humor, en trots dat hij ons bijhield! Ik kan nog steeds niet geloven dat hij er niet meer is, samen met zijn Karlijn zo'n mooi stel. Veel sterkte aan familie en vrienden in deze moeilijke tijd!

20 juli 2014

Gørillaz

Verschrikkelijk dat Laurens en Karlijn hun leven niet hebben kunnen afmaken. Skøll en deze wereld hebben twee hele mooie en goede mensen verloren. Zij zullen gemist worden. Veel sterkte en steun voor de familie en vrienden van Laurens en Karlijn namens Julia, Robin, Josefien, Laura, Monique & Désirée.

20 juli 2014

Renée Stevens

Twee mooie mensen die elkaar gevonden hebben, beide stonden ze volop in het leven! Nog steeds brengt het een bizar gevoel met zich mee als het na een onrustige nacht, bij het ontwaken werkelijkheid blijkt te zijn. mijn gedachtes gaan uit naar de families en vrienden van Laurens en Karlijn, veel sterkte en steun in deze moeilijke tijd.

20 juli 2014

Irina

Life sometimes is very dishonest.Personally I never knew these 2 young people, but I am sure they were lovely and great,like many other people in that plane. Rest in peace, dear Karlijn and Laurens. My condolences to their relatives and friends.

20 juli 2014

Anton Verlaan - ARZV De Alkmaarsche

Namens het bestuur van de ARZV willen wij alle familie, vrienden en kennissen condoleren met dit vreselijke verlies. Sterkte

20 juli 2014

John Beekman

Helaas geen nare droom ! Sterkte voor iedereen, woorden schieten te kort !

20 juli 2014

Asopos de Vliet

Wij wensen iedereen die Laurens en Karlijn gekend hebben heel veel sterkte toe. Gecondoleerd, namens de A.L.S.R.V. Asopos de Vliet.

20 juli 2014

wilma

heel veel sterkte voor iedereen

20 juli 2014

Wesley Nieuwenhuis

Ik kende Laurens als een vrolijk en sympathiek persoon uit mijn tijd bij Skoll van 2007 tot 2010. Veel sterkte aan de nabestaanden.

20 juli 2014

Lotte

Wat een tragisch en oneerlijk einde voor twee veel te korte levens. Uit alle reacties blijkt duidelijk dat zij slechts weinigen onberoerd hebben gelaten en dat ze enorm zullen worden gemist. Veel sterkte voor de familie en allen die om het verlies van Karlijn en Laurens rouwen.

20 juli 2014

K.R. Sport Gent 1883

De Voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur van de Koninklijke Roeivereniging Sport Gent bieden langs deze weg aan familie, vrienden en leden van Skoll Amsterdam hun oprechte deelneming aan in de diepe rouw die u treft bij het overlijden van Laurens en Karlijn. Mogen zij in vrede rusten.

20 juli 2014

Attila Houtkooper

Geschokt en verslagen. Laurens was iemand die wist hoe je goed met elkaar omgaat. Een leuke gast en een leider. De eerste keer dat ik Laurens sprak was in de kleedkamer na een pre selectie training. Wat me eraan bij gebleven is, is het gevoel van acceptatie, zorg en overzicht. Ik heb genoten van de flauwe woordgrappen die we samen maakten tijdens ons wedstrijd jaar in H-BIB. Veel sterkte aan de familie.

20 juli 2014

Anoniem

Niet te bevatten, onrecht in de naarste vorm. Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

20 juli 2014

frans langenbach

rust in vrede samen lief stel! familie alle sterkte!

20 juli 2014

Sander van den Akker

Laurens je was een top gast! Vrienden en familie heel veel sterkte.

20 juli 2014

W.S.R. Argo

Namens het bestuur '13-'14 en de leden van W.S.R. Argo gecondoleerd met het grote verlies van Karlijn en Laurens. Wij wensen vrienden en familie heel veel sterkte toe.

20 juli 2014

Nico Rienks

Wat een aimabel persoon was Laurens! Altijd positief. In de Holland Beker organisatie ging hij als geen ander zeer soepel om met roeiers, vrijwilligers en bestuursleden. De roeiwereld zal hem missen. Karlijn ken ik van naam en gezicht. Ongetwijfeld zal het Skoll zwaar vallen om ook zonder haar verder te moeten. Ik wens familie, vrienden en overige Skoll-leden veel sterkte. Het dragen van het verlies zal niet eenvoudig zijn. Ongeloof rest.

20 juli 2014

Holland beker Bestuur

Laurens, we missen je. Jouw betrokkenheid en positiviteit heb je jarenlang meegebracht naar de Holland Beker waarvoor jij honderden vrijwilligers naar de Bosbaan loodste en enthousiast aan het werk zette. Zelfs afgelopen editie was het een feest om broodjes met je te smeren, om in vrijwilligersshirt ‘vanaf de andere kant’ het VIP gebeuren te kunnen aanschouwen en te genieten van de wedstrijd met vrienden. Altijd daar voor ons en voor iedereen. Laurens, we blijven je missen

20 juli 2014

Holland beker Bestuur

Laurens, we missen je. Jouw betrokkenheid en positiviteit heb je jarenlang meegebracht naar de Holland Beker waarvoor jij honderden vrijwilligers naar de Bosbaan loodste en enthousiast aan het werk zette. Zelfs afgelopen editie was het een feest om broodjes met je te smeren, om in vrijwilligersshirt ‘vanaf de andere kant’ het VIP gebeuren te kunnen aanschouwen en te genieten van de wedstrijd met vrienden. Altijd daar voor ons en voor iedereen. Laurens, we blijven je missen

20 juli 2014

Rizwan Zai

Ik ken beide niet, maar ik wens alle nabestaanden ( familie, vrienden, kenissen, collega's veel beterschap met dit onterechte verlies, ik hoop dat zij naar de hemel gaan.

20 juli 2014

Frans Overkleeft

Ik kende Laurens goed vanuit de KHB en het Varsity Magazine. In en in treurig dat zo'n in alles positieve en energieke vent ons ontvallen is. Heel veel sterkte aan de vrienden en familie van Laurens en Karlijn, we leven allemaal met jullie mee.

20 juli 2014

Brenda de Rave

Wat een verschrikkelijk verlies van twee prachtige mensen in de bloei van hun leven. Dit verlies is onwerkelijk en zo oneerlijk. Ik wens vrienden en familie van Karlijn en Laurens sterkte toe.

20 juli 2014

Loek van Meurs

Laurens, te moeilijk om in woorden uit te drukken wat een mooi mens jij was. De energie die jij altijd uitstraalde heel veel mensen enthousiast gemaakt. Denk meteen weer aan de momenten waarop ik je tegen kwam in de gang op Skoll; "meneer Van Meurs" "meneer Van den Graaff". Altijd mooie woorden klaar voor iedere gelegenheid. Wat gaan veel mensen jou zo missen. Je had samen met Karlijn nog zo veel mooie dingen in het verschiet. Man man man, wat is dit een onbeschrijfbaar gevoel!

20 juli 2014

RoyB

Alle familie en vrienden veel sterkte gewenst met dit bizarre verlies. Echt niet te bevatten hoe zulke lieven mensen, helden voor Skøll, ons zomaar zijn ontnomen. Laurens was eerste kennismaking bij Skøll, bij hem ingeschreven en sindsdien altijd tegen hem opgekeken als sympathieke baas. Later voorzitter, KHB, en bleek ook nog te kunnen schrijven als PC-redacteur. Karlijn, toproeister met dito mentaliteit en inspirerend persoon. Mijn diepste medeleven.

20 juli 2014

Steffie

Wat een afschuwelijke ramp. En wat een verschrikkelijk verlies van deze unieke, prachtige personen. Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

20 juli 2014

Ruud Kager

Wat een vreselijk nieuws. Alle medewerkers van Frenzi Cucina wensen de familie en vrienden van Laurens en Karlijn veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

20 juli 2014

W.S.R. Argo Bestuur '08-'09

Verschrikkelijk nieuws, woorden schieten tekort.. Laurens, je was een topgast! Namens het oud-bestuur van Argo wensen wij alle familie en vrienden van Laurens en Karlijn veel sterkte toe.

20 juli 2014

Peter

:-(

20 juli 2014

marijse

wat een verschrikkelijk nieuws, mijn gedachte gaan uit naar de nabestaande van deze twee fijne mensen.

20 juli 2014

M.S.R.V. Saurus

Dit verschrikkelijke nieuws is met een schok bij ons aangekomen. Namens de gehele vereniging wensen we alle vrienden en familie van Laurens en Karlijn veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. Het 31e bestuur der M.S.R.V. Saurus

20 juli 2014

Anoniem

Verschrikkelijk.. Veel sterkte toegewenst aan alle nabestaanden.

20 juli 2014

Martijn

Vreselijk. Alle nabestaanden heel erg veel sterkte en kracht toegewenst.

20 juli 2014

Suzanne Hylkema

Ongelofelijk en niet te bevatten. Veel sterkte aan iedereen die achterblijft met een leegte.

20 juli 2014

Rina

Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden ...

20 juli 2014

Amphitrite

Namens het bestuur en de leden van H.S.R.V. Amphitrite gecondoleerd met het grote verlies van Karlijn en Laurens. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe.

20 juli 2014

Anoniem

Wat een immens verlies. Woorden schieten te kort..

20 juli 2014

D.S.R. Proteus-Eretes

Wij wensen iedereen die Laurens en Karlijn gekend hebben heel veel sterkte. Gecondoleerd, namens het 67e bestuur der D.S.R. Proteus-Eretes.

20 juli 2014

Tiest

Ik wens natuurlijk hun familie, maar ook jullie 'Skoll-familie' heel veel sterkte toe met dit plotselinge verlies. Via mijn buurman Rene weet ik enigszins hoe hecht de roeiers als groep kunnen zijn. Daar heb je nu in zware tijden gelukkig ook wat aan. Steun elkaar!

20 juli 2014

Alme-lover

WAAROM????

20 juli 2014

Marloes Stelling

Dit is zo ontzettend oneerlijk en hard. Laurens, je had een prachtige toekomst samen met Karlijn moeten hebben... Woorden schieten te kort. Jullie waren prachtmensen en de wereld is een stuk rotter geworden zonder jullie

20 juli 2014

Danny Smits

Allereerst, wat een laffe daad om allemaal onschuldige mensen neer te halen. Ik wil iedereen sterkte wensen met het verlies van Karlijn en Laurens. Zorg goed voor elkaar!!!

20 juli 2014

Janneke Aelen

Karlijn, jij gaf ons als EJD iets om tegen op te kijken. Niet alleen om je inzet en passie voor het roeien, maar juist om het plezier dat je altijd uitstraalde met de MGD. Een beter voorbeeld dat roeien veel meer is dan de sport alleen hadden wij niet kunnen hebben. Laurens, ik kon niet bijhouden hoe vaak ik je dezelfde grap heb horen maken, maar ik zou er nu nog steeds om moeten lachen. Daarnaast was je voor mij echt de belichaming van Skoll. Mensen met jullie enthousiasme kunnen niet anders dan een grote leegte achterlaten. Met de verslagenheid die ik al voel, kan ik me nauwelijks voorstellen in wat voor wereld de mensen leven die dichtbij jullie stonden. Mijn gedachten gaan uit naar hen, maar ook vooral naar jullie. Heel veel sterkte voor iedereen.

20 juli 2014

Bianca Szymanowski

Woorden schieten tekort voor dit vreselijke drama. Ik wens familie, vrienden, Skoll en alle betrokkenen alle sterkte toe.

20 juli 2014

RV Jason

Namens de hele vereniging wens ik de nabestaanden en alle vrienden van Skøll veel sterkte.

20 juli 2014

Atie Schouten

Ik las net het bericht van het verlies van Laurens en Karlijnen wens de familie en vrieden van Scol heel veel sterkte ik ben de zus van Pepijn vandaar

20 juli 2014

Jacolien van Eerten

Ik ken ze allebei niet, maar bij het zien van deze foto schieten de tranen in mijn ogen. Leeftijdgenoten, zo gelukkig samen, nog zoveel plannen en zonder afscheid plotseling weggevaagd. Je wordt er kwaad van, onbegrip. Ik wens familie en vrienden en iedereen die ze wel kent heel veel sterkte, liefde en kracht. Dat jullie een weg kunnen vinden om dit een plek te geven.

20 juli 2014

Gert Jan Oelderik

Zojuist las ik het afschuwelijke bericht dat Laurens en zijn vriendin Karlijn bij de ramp met de MH17 om het leven zijn gekomen. Woorden schieten tekort. Ik wens familie, vrienden en Skoll alle kracht bij het verwerken van dit onvoorstelbare verlies.

20 juli 2014

Rianne Schoo

Ontzettend veel sterkte toegewenst aan iedereen die Karlijn en Laurens liefhad. Zo hard, zo oneerlijk en misschien nog wel het ergste: zo definitief.

20 juli 2014

RvR

PC-redacteur LvdG was al in de erehemel. Maar dit verzin je niet. “Creator: A comedian whose audience is afraid to laugh.” RIP Laurens & Karlijn.

20 juli 2014

Hulpverlening EHBO Amsterdam

Namens de Hulpverlening EHBO vereniging Amsterdam en de twee hulpverleners die tijdens de Holland Beker dienst deden, wensen wij de familie, vrienden en bestuur van de Koninklijke - Holland Beker heel veel sterkte met hun verlies.

20 juli 2014

Jan

Hoe oneerlijk! We hebben twee prachtige mensen uit ons midden verloren. Familie en vrienden: veel sterkte de komende tijd .

19 juli 2014

anko immink

Afschuwelijk. Veel sterkte voor alle familie en vrienden in de komende tijd.

19 juli 2014

Mikko

My deepest condolences your whole nation. I will dedicate my erg training to their memory - never will it be too hard.

19 juli 2014

Pieta van Dishoeck

Tsja, wat kun je hierop zeggen? Het blijft onvoorstelbaar. Wat n prachtig stel en wat een oneerlijkheid. Ik wens familie en vrienden en volgens mij nog vele andere naasten veel sterkte.

19 juli 2014

Pascal Klein

Een jaar geleden precies zat ik op een bankje voor de 'Vork'. Een snackbar in winkelcentrum Brazilie. Ik was een milkshake aan het drinken met een vriendin van me. Laurens en Karlijn kwamen langs en we hebben even gezellig gekletst. Nadat ze door waren gelopen merkte mijn vriendin op dat ze heel gelukkig leken. Dat was toen ook zo, net in hun nieuwe huisje daar. Laurens en Karlijn, jullie zijn voor mij een voorbeeld van hoe ik wil leven. Heel erg bedankt voor dat moment. Ik kan nog niet bevatten wat er is gebeurd, maar ik zal jullie nooit vergeten.

19 juli 2014

Joke Cornelisse

Heel veel sterkte

19 juli 2014

Bestuur der W.S.R. Argo 2014-2015

Met oprechte deelneming wensen wij de nabestaanden en leden van Skoll heel erg veel sterkte toe bij het verwerken van dit immense verlies.

19 juli 2014

Zaida

Ik kan alleen onderstrepen hoe verschrikkelijk dit is voor de familie, vrienden en kennissen van Laurens en Karlijn. Accepteer gaarne hiermee mijn diepste medeleven met jullie allen en moge God Almachtig jullie eeuwig troosten.

19 juli 2014

Kirsten

Woorden schieten tekort. Heel veel sterkte en kracht aan iedereen die Karlijn en Laurens kende en hen moeten missen.

19 juli 2014

Tonći en Mascha

Ongelooflijk droevig nieuws. Sterkte en medeleven aan iedereen die door deze gebeurtenis is getroffen. Laurens, je zal me altijd bijblijven als een vrolijk, energiek persoon.

19 juli 2014

Hanna

Onwerkelijk en onvoorstelbaar. Sterkte en kracht gewenst aan een ieder die hen moet missen.

19 juli 2014

Kelly

Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd! Hopelijk krijgen de families, vrienden en bekenden van deze slachtoffers snel hun geliefde terug om afscheid te kunnen nemen. May they all rest in peace!!

19 juli 2014

Liesbeth Gudde

Ik ben vol ongeloof en verdriet. Heel veel sterkte voor familie, vrienden, vriendinnen en kennissen van Laurens & Karlijn. Liefs Liesbeth

19 juli 2014

Nadine

My heart and my thoughts are with the family and friends. A lot of power and strength I wish them. People from all over the world think of the unnecessary casualties.

19 juli 2014

joop nijenhuis/ martine koedijk

Woorden schieten tekort hiervoor. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden.

19 juli 2014

Judith Leegwater

Heel veel sterkte en kracht toegewenst om dit verschrikkelijke verlies te dragen... liefs, Judith (oud-klasgenoot van Laurens)

19 juli 2014

Evert Groen

Familie en naasten sterkte met de verwerking van dit verlies. Ik ken Laurens en Karlijn niet goed maar wel voldoende om te weten dat jullie met passie midden in het leven stonden.

19 juli 2014

Suzanne

Verschrikkelijk en onwerkelijk. Heel veel sterkte voor alle vrienden, familie en anderen die hen zullen missen.

19 juli 2014

Hans Perrée

Van harte gecondoleerd met dit onbevattelijke verlies, aan alle leden van Skøll, maar vooral familie en vrienden

19 juli 2014

Pieter

Woorden schieten te kort, ben er stil van. Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden toegewenst bij het verwerken van dit drama

19 juli 2014

Jan en Eva

Wij kenden Laurens en Karlijn niet, maar lezen dit bericht en zijn bij het zien van de mooie foto diep geschokt. Zulke jonge mensen, domweg hun leven en toekomst afgenomen. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte en kracht toe

19 juli 2014

Bestuur Euros 2008-2009

Onze gedachten gaan uit naar familie en bekenden van Laurens en Karlijn. Wij willen alle dierbaren van hen veel sterkte wensen.

19 juli 2014

Minou Snijders Blok

Stil van... heel veel sterkte aan familie en vrienden.

19 juli 2014

Baukje Hegeman

Wat een verschrikkelijke gebeurtenis. Ik kende Laurens en Karlijn niet echt persoonlijk, maar ze waren altijd heel vrolijk en enthousiast als je ze tegen kwam. Heel veel sterkte voor familie, vrienden en iedereen die hen kende.

19 juli 2014

Eva Koorstra

Lieve Laurens en Karlijn, Ik heb jou, Laurens, als een geweldige man gekend. Iemand die goed wist wat hij deed en waarom. Jij was mijn docent op school en ik heb genoten van elke les. Ik heb veel van jou geleerd. Je had een speciale manier van lesgeven wat als gevolg had dat je alles kon onthouden en de dingen op een andere manier leerde. Ik ken je niet buiten school maar ik denk dat je een geweldig persoon bent.... (Sorry ik kan niet alles in de verleden tijd zeggen) Ik hoop dat jij en Karlijn, geen pijn hebben gehad en jullie nu in rust bevinden. Ik zal je niet, nooit vergeten! Mijn oprechte medeleven voor/met de nabestaanden Liefs Eva Koorstra

19 juli 2014

fam. Wittenburg

Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden. Heel veel sterkte toegewenst in het het verwerken van dit immense verdriet.

19 juli 2014

Jan-Willem Huson

De wereld is klein en oneerlijk, dat blijkt maar weer. Woorden schieten gewoon tekort. Ik ben blij dat ik met goede gedachten terug kan denken aan Laurens en Karlijn. Heel veel kracht en sterkte aan iedereen.

19 juli 2014

Heleen

woorden schieten te kort voor dit grote verdriet, familie en vrienden heel veel kracht en sterkte.

19 juli 2014

JJ Hoetjer (Aegir(

Hoewel ik beide niet van nabij kende voel ook ik verdriet en daarom wil ik mijn deelneming laten blijken.

19 juli 2014

J.J. Vos

Woorden schieten tekort. Ik wens familie, vrienden, vereniging en alle betrokkenen alle sterkte toe.

19 juli 2014

nils

Heel veel sterkte aan familie, vrienden en bekenden!

19 juli 2014

Irene

Heel veel sterkte!

19 juli 2014

Dieuwertje

Heel veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen, met het verwerken van dit vreselijke verlies.

19 juli 2014

Annemarie

Heel veel sterkte het is niet te bevatten

19 juli 2014

Evelien Stevenson

Gecondoleerd en heel veel sterkte

19 juli 2014

Marius

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.

19 juli 2014

Hofman

Woorden om dit te omschrijven schieten te kort. Laurens is en blijft voor altijd verbonden met tomeloze energie en een vermogen om mensen te motiveren en enthousiasteren. Altijd duidelijk aanwezig en het gezicht waar mensen naar zochten en naar op keken. Zijn jaren lange bestuursfunctie bij de Koninklijk-Holland Beker waar hij verantwoordelijk was voor de vrijwilligers (werving) is daar een mooi voorbeeld van. Karlijn kende ik helaas niet persoonlijk. Ik wens iedereen die Laurens en Karlijn goed gekend hebben heel veel sterkte!

19 juli 2014

Anoniem

Verschrikkelijk nieuws... Heel veel sterkte gewenst voor familie, vrienden, vereningsgenoten.

19 juli 2014

Julia

Lieve Laurens en Karlijn, echt een zwarte dag, 17 juli. Het enthousiasme waarmee er gecoacht is, waarmee er Nederlandse les gegeven is, en natuurlijk het enthousiasme waarmee geleefd is. Laurens, ik weet nog goed hoe je al je collega's uitnodigde op de ergometers in de gymzaal van het Geert Grote om te laten zien dat jij beter was in een 250m sprint. Jij won. Ik wens iedereen die deze mooie mensen kennen heel veel sterkte. Een verlies voor iedereen.

19 juli 2014

E.S.R. Thêta

Namens het gehele bestuur, en de vereniging condoleren wij familie en vrienden, en wensen hen veel sterkte toe. De roeiwereld is 2 goede krachten armer. Eef Meijerink

19 juli 2014

bert van den ende

trots sta je op een warme donderdag avond ,nog geen jaar geleden, met de ouders van Laurens te wachten op de benoeming van onze zoons tot de eretitel van Avunculi bij SKOLL als waardering voor hun inzet en betrokkenheid bij de vereniging.En dan wordt je gebeld door je zoon dat een van zijn beste vrienden met zijn vriendin er niet meer is door iets vreselijks en onwerkelijks.Ik wens de familie en ook vrienden en allen die Laurens en Karlijn kennen heel heel veel sterkte met het dragen van dit verlies. De wereld is zo oneerlijk.

19 juli 2014

Judith van Kesteren

Jacqueline en Freek, mijn gedachten zijn bij jullie!

19 juli 2014

Floris Stevens

Slechts heel kort heb ik coaching mogen ontvangen van de geweldige Karlijn, wat een top meid. Laurens kende ik helaas niet persoonlijk, maar wat een geweldig koppel dit was kon iedereen zien. Jullie zullen ongelooflijk gemist worden! Onwijs veel sterkte gewenst aan iedereen die jullie lief had.

19 juli 2014

Willemijn Barendregt

Ongeloof en verdriet. Twee verschrikkelijk mooie mensen met zoveel plannen en een prachtige toekomst. Laurens, ik leerde je kennen toen je lid werd tijdens de FrunHIC. Je was een vrolijke gast met energie en humor. Ik vond het altijd leuk je tegen te komen in de jaren die volgden. Ik wens iedereen die dit raakt heel veel sterkte, krachten warmte toe met het verwerken van dit onvoorstelbare verlies.

19 juli 2014

Ton Remmers

Woorden schieten te kort. Heel veel sterkte voor familie, vrienden, collega's.

19 juli 2014

Anoniem

Vreselijk triest nieuws. Sterkte toegewenst aan familie, vrienden.

19 juli 2014

Okeanos Bestuur '08-'09

In de kleine roeiwereld waar eenieder verbonden is, komt dit als een groot gemis. Wij wensen de familie, vrienden en verenigingsgenoten van Laurens en Karlijn alle sterkte en kracht toe in deze zwarte dagen.

19 juli 2014

Marco Maes en Yvonne Zweers

Wat een verschrikkelijk nieuws. Hoe vaak niet met Laurens als coach van onze zoon mee gefietst langs de bosbaan. Heel veel sterkte voor familie en vrienden van beiden bij dit onbeschrijfelijke verlies.

19 juli 2014

Hanna

Ongelooflijk... Heel veel sterkte toegewenst aan familie, vrienden en kennissen van Laurens en Karlijn.

19 juli 2014

Felix A. D'Haeseleer

we kende elkaar niet. Toevallig lees ik dat we eenzelfde passie deelden: roeien; jullie in Amsterdam, ik in Gent. Morgen draag ik mijn training aan jullie beiden op .

19 juli 2014

Tycho Muda

Het is een oneerlijke wereld. Ik vraag me elke dag af Waarom? Laurens en Karlijn jullie zullen mij bijblijven als energieke personen die droomde en van gezelligheid houden. Ik ga jullie missen, maar nog heel vaak terugdenken aan de leuke dagen op Skoll en tijdens de trainingskampen die ik met Karlijn heb meegemaakt. Vrienden, kennissen, familie en ouders ik leef met jullie mee en wens Jullie alle sterkte toe!

19 juli 2014

Abel

Immens veel kracht toegewenst voor dit onbegrijpelijke verlies. De humor van Laurens de glimlach van Karlijn...

19 juli 2014

Maggie Byrne

I didn't know you two beautifull people but my heart goes out to you and all your family and friends in this terrible time!!gecondolered!

19 juli 2014

Gerben Dekker

Twee mooie mensen zo ineens uit het leven weggerukt. Onbegrijpelijk en geen woorden voor. Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

19 juli 2014

Teun en Rita Muijlwijk

Heel veel sterkte en kracht voor de ouders van Karlijn en Laurens maar ook voor jullie als vereniging . Wij leven met jullie mee in dit verlies

19 juli 2014

Eva Kuhry

Lieve Laurens en Karlijn, de afgelopen dagen zijn vol ongeloof. Waarom deze twee bikkels met humor, energie en levenslust. Sterkte voor vrienden en familie.

19 juli 2014

een moeder van een roeier

Heel veel sterkte met dit trieste verlies. xxx

19 juli 2014

Anoniem

Geen woorden voor wat er gebeurd is heel veel sterkte bij het dragen van het verlies

19 juli 2014

Joana silleman

Heb ik geen woorden voor. Veel sterken Uit Brasílie Joana S

19 juli 2014

Merel Steinweg

Vol ongeloof. Wat een ramp. Heel veel sterkte voor ieder die dicht bij hen stond

19 juli 2014

Anoniem

diep triest, enorm veel sterkte aan familie en vrienden!

19 juli 2014

Eric Oltmans

Wat een afschuwelijke trachedie, twee jonge mensen met een mooie toekomst uit het leven gegrepen door zinloos geweld in de wereld. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en in het bijzonder de ouders in Almelo.

19 juli 2014

Eric Oltmans

Wat een afschuwelijke trachedie, twee jonge mensen met een mooie toekomst uit het leven gegrepen door zinloos geweld in de wereld. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en in het bijzonder de ouders in Almelo.

19 juli 2014

Eric Oltmans

Wat een afschuwelijke trachedie, twee jonge mensen met een mooie toekomst uit het leven gegrepen door zinloos geweld in de wereld. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en in het bijzonder de ouders in Almelo.

19 juli 2014

Eric Oltmans

Wat een afschuwelijke trachedie, twee jonge mensen met een mooie toekomst uit het leven gegrepen door zinloos geweld in de wereld. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en in het bijzonder de ouders in Almelo.

19 juli 2014

Erik Uljee

Kreeg het bericht binnen via oud skoll. Onwerkelijk als het zo dichtbij komt. Verschrikkelijk nieuws en mijn medeleven gaan uit naar hun familie en vrienden.

19 juli 2014

G.S.R. 'Aegir'

Het bestuur van de G.S.R. 'Aegir' condoleert de familie, de vrienden en de leden van Skoll met dit enorme verlies en wenst hen veel sterkte toe de komende periode.

19 juli 2014

Simone Andriesen, RV De Laak

Onmacht. Ongeloof. Sprakeloos. Heel veel sterkte en kracht voor familie en vrienden.

19 juli 2014

Anoniem

Als vader van een oud skollie leef ik enorm mee ik besef dat bij zo'n ramp woorden te kort schieten

19 juli 2014

Mark

Wat een verschrikkelijk bericht. Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.

19 juli 2014

Anoniem

Als vader van een oud skollie leef ik enorm mee ik besef dat bij zo'n ramp woorden te kort schieten

19 juli 2014

Anoniem

Als vader van een oud skollie leef ik enorm mee ik besef dat bij zo'n ramp woorden te kort schieten

19 juli 2014

Andrea de Ruijter

Lieve Laurens en Karlijn, wat verschrikkelijk wat er is gebeurd, niet te bevatten. Ik wens jullie familie en vrienden veel sterkte toe. Jullie zullen ontzettend gemist worden.

19 juli 2014

Maurits

Verschrikkelijk verlies. Jullie worden gemist. Veel sterkte aan iedereen.

19 juli 2014

Sjani Coenraats

Heel veel sterkte met zo prachtig stel te verliezen . Rip

19 juli 2014

Hein Bruning

Dit is een vreselijk verlies voor velen. Daarom wens ik beide families, alle vrienden en bekenden sterkte toe...

19 juli 2014

Monique

Ongelofelijk, ik heb geen woorden om te beschrijven hoe afschuwelijk dit is. Heel veel sterkte aan alle vrienden en familie.

19 juli 2014

Hannah van der Grient

Lieve Karlijn en Laurens, 18 juli een donkere dag voor familie en vrienden. Jullie waren twee bijzondere mensen die veel betekend hebben voor de wereld. Ik wens alle familie en vrienden veel sterkte bij dit verlies.

19 juli 2014

Micha Homma

Veels te vroeg, zo plotseling uit het leven gerukt. Ik wens familie en vrienden alle kracht om te leven met dit verlies.

19 juli 2014

Sharona vis

Hier zijn geen woorden voor rust zacht veel sterkt voor de familie vrienden nabestaande brand een kaarsje voor jullie

19 juli 2014

Anoniem

Tijd geleden dat ik op Skøll zat maar toch ben ik aangedaan. Veel te jong, afschuwelijk. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

19 juli 2014

Anoniem

Als ouder van een roeigenootje uit de damesacht van skøll die in 2010 of zo de Henley regatta roeide, kende ik Karlijn. Niet goed maar het verdriet van mijn dochter is al zo heftig dat ik me nauwelijks kan voorstellen hoe dit voor Annebel Rutger en haar ouders moet zijn. Voor wat het waard is....Alle sterkte gewenst en koester de herinneringen!

19 juli 2014

Hasrat Kianzad

Gecondoleerd, geen woorden zijn er. Ik wens familie, nabestaanden en vrienden veel sterkte.

19 juli 2014

Jan Koelmans

Ongelooflijk. Wat een verlies. Veel sterkte wens ik alle familie, vrienden en (oud)Skøllies.

19 juli 2014

Ruth Pekelharing

Heel erg onwerkelijk. Gecondoleerd en veel sterkte.

19 juli 2014

David ten Napel

Lieve Laurens en Karlijn, Beiden lange tijd niet gezien en gesproken. Zo blij en verrast was ik, toen ik nog niet zo lang geleden van jullie samenzijn had vernomen. Zo geschokt en ontdaan ben ik nu...... Sterke iedereen.

19 juli 2014

Ans Schrijver Raadslid ONS Voorschoten

In gedachten bij allen die dit is overkomen. Gecondoleerd en sterkte voor allen om dit verlies te verwerken.

19 juli 2014

Gerard en Ilona Gerritsen buren van Skoll

Wij wensen alle leden van Skoll en beide familie's heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

19 juli 2014

Jorrit de Leur

Onwerkelijk.... Karlijn, wat een fantastisch jaar hadden we met de MGD in 2008 gehad, met als kers op de taart Henley. Laurens, de man met de tomeloze energie en altijd die lach. Wat een ramp. Voor de familie en vrienden van Karlijn en Laurens, heel veel sterkte met dit ongelofelijke gemis.

19 juli 2014

Mark Kroese

Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbaren, ik wens jullie veel sterkte toe komende tijd.

19 juli 2014

U.S.A.S.

Gecondoleerd met het verlies van deze twee geliefde personen. Het bestuur van Unitas Amsterdam wenst Skoll, familie en vrienden enorm veel sterkte toe.

19 juli 2014

Sven

Aan het begin van de dag, de pretsmile die iedereen kent voorbij zien komen en denken die gaan het mooi hebben. En dan uren later het schokkende bericht dat het de vlucht, die in het nieuws kwam, die was waar die glimlachen door uit het leven van familie en vrienden zijn gerukt. Gecondoleerd en sterkte aan iedereen, die positiviteit gaat nooit vergeten worden.

19 juli 2014

Kilian Yntema

Ik ben er stil van. Wat een waanzin. Gecontroleerd allen.

19 juli 2014

Voorzitter KAR&ZV 'De Hoop'

Wat een drama! Met Laurens schreef ik samen voor het Varsity Magazine. Karlijn was ook een prachtige roeier die op de Amstel straalde en die ons ontvallen is. Namens de leden en het bestuur van 'De Hoop' condoleer ik de familie van Laurens en Karlijn en de leden van 'Skoll' met dit grote verlies, Rogier Schellaars

19 juli 2014

Nicole van der Land

Ik heb heel kort met Karlijn mogen coachen. Wat een ontzettend lieve en spontane meid! Karlijn en laurens gaan ontzettend gemist worden. Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

19 juli 2014

Nicole de Wit ( oud trainingsmaatje van Karlijn in haar junioren tijd bij RV de Amstel)

ongelooflijk dit.... gecondoleerd en veel sterkte gewenst aan vrienden en familie.

19 juli 2014

Gabriel Molinari

Verschrikkelijk. Heel veel sterkte aan familie en vrienden. Laurens, ik ontmoette je zo ongeveer op de eerste dag dat wij bij Skøll lid werden. Je energieke houding en grootse lach waren het eerste wat me opviel. En elke keer dat ik je daarna tegenkwam zag ik ze weer: die energie en die lach. Het was altijd leuk je tegen te komen.

19 juli 2014

Bestuur K.S.R.V. "Njord"

Het 140e bestuur der K.S.R.V. "Njord" condoleert familie, vrienden en leden van Skoll met dit enorme verlies en wenst hen veel sterkte toe.

19 juli 2014

Joke vd Linden

Heet veel Sterkte voor familie en vrienden inderdaad niet te bevatten...

19 juli 2014

Hannah Mason

Ook vanuit Londen leven we mee. Heel veel sterkte aan familie en de vele vrienden.

19 juli 2014

Sjoerd Wapperom

Een onbegrijpelijk drama dat wordt verzwaard door het verlies van een bekende. Heb Karlijn altijd als een enorm vrolijk persoon gekend die een uitdaging niet uit de weg ging. Hoe vreselijk om te horen dat ze op reis naar wat vast een onvergetelijke vakanatie had geworden uit het leven wordt getrokken van familie, vrienden en kennissen. Sterkte aan alle nabestaanden, woorden schieten tekort...

19 juli 2014

Anoniem

Heel veel sterkte familie en vrienden

19 juli 2014

Bestuur van de R&ZV De Amstel

Karlijn en Laurens waren voor de Amstel beslist geen onbekenden. Laurens kennen we van vele bestuursoverleggen en Karlijn heeft als junior bij de Amstel geroeid. Nu zijn zij er niet meer. Onbegrijpelijk. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verdriet.

19 juli 2014

Martine Huisman (oud klasgenoot Karlijn)

Onbegrijpelijk en onbeschrijfelijk, we leven met jullie mee. Heel erg veel sterkte aan de familie en nabije vrienden.

19 juli 2014

Jorinde van Dam

Gecondoleerd

19 juli 2014

Marjol Flore

Mijn diepste gevoelens van medeleven aan famile, nabestaanden en vrienden.....woorden ontbreken, de zon is pikzwart vandaag

19 juli 2014

Sandor

Geen woorden! RIP

19 juli 2014

Anoniem

Iedereen leeft met jullie mee. Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte!

19 juli 2014

Rebecca

Lieve familie en vrienden van Laurens en Karlijn, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Het is niet te begrijpen dat dit ooit heeft kunnen gebeuren... Lieve Laurens en Karlijn, ik denk aan jullie. Jullie worden gemist.

19 juli 2014

Anoniem

Geen woorden zijn er. Het is niet te bevatten. Ik wens familie en vrienden veel sterkte.

19 juli 2014

Machteld van der Wouden

Ongelooflijk. Zelfs bij mij, hoewel ik ze misschien één keer heb gesproken, ontstonden tranen in mijn ogen, toen ik mijn facebook opende en daar het vreselijke bericht van het Skollbestuur zag staan. Het verdriet voor hen die Karlijn en Laurens kenden en liefhadden, is ondenkbaar en nauwelijks te bevatten. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze afschuwelijke tijd.

19 juli 2014

Bram De jager

Verschkkeljk

19 juli 2014

Gabe Mensinga

Nog steeds niet te bevatten en elke keer als ik eraan moet denken krijg ik kippenvel. Heel veel sterkte voor iedereen die hen lief had.

19 juli 2014

Aegir-lid

Vreselijk nieuws, ook veel sterkte vanuit Groninfen gewenst.

19 juli 2014

Anoniem

Onbegrijpelijk. Sterkte allen!

19 juli 2014

Veerle Hagenaar

Dit trieste bericht blijft zo onwerkelijk. Veel warmte voor vrienden en familie. Karlijn en Laurens, skoll mist jullie nu al!

19 juli 2014

Carin ter Beek

Niet te bevatten, sterkte familie en vrienden.

19 juli 2014

Sander Smit

Wat een verschrikkelijke gebeurtenis. Ik wens alle vrienden en familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

19 juli 2014

Anoniem

Gecondoleerd. Iedereen heel veel sterkte.

19 juli 2014

Laura

Wat afschuwelijk en onvoorstelbaar. Ik herinner Karlijn als enthousiast en positief persoon en als ontzettend getalenteerd wetenschapper. Veel sterkte aan familie en vrienden met het verwerken van dit grote verlies.

19 juli 2014

Jeroen Spaans

Onwerkelijk wat er is gebeurd, niet te bevatten. Ik wens familie en vrienden van Karlijn en Laurens heel veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.

19 juli 2014

Anna

Lieve Laurens, Mijn eerste Skøll voorzitter. Een groot voorbeeld. Zo positief. Zo enthousiast. Ik had een boot waarmee ik het niet zag zitten, jij zocht de oplossing. Een tijdje geen contact en toen: de KHB. Jij als voorzitter, ik als groentje. Wat een uitstraling, wat een lach. Zoveel positieve energie! Gesprekken over je leraarschap, over hoe jij de toekomst in het onderwijs zag. Ik was ervan overtuigd dat jij later door jouw leerlingen als 'de leukste en beste leraar van de school' benoemd zou worden. Dat zal je ook nu al hebben bereikt. Altijd als we elkaar tegenkwamen was er warmte, hartelijkheid, positivisme en heel erg veel energie. Wat was jij een bijzondere persoonlijkheid! Dank voor alle gesprekken en wijze levenslessen. Ik zal je glimlach en je energie nooit vergeten. Heel veel sterkte voor iedereen die je liefhad.

19 juli 2014

Anoniem

Wat een afschuwelijk nieuws en wat worden deze mensen ontzettend gemist. Heel veel sterkte voor alle familieleden en vrienden....

19 juli 2014

Thijs burger

Ik kan er maar moeilijk bij. Laurens en Karlijn waren voor mij een voorbeeld in openheid en positiviteit. Ik wens alle naasten heel veel sterkte bij dit onbegrijpelijke verlies.

19 juli 2014

Stefan Pack (Njord)

Mijn medeleven met jullie, familie en vrienden.

19 juli 2014

Anoniem

Ik ga ze missen. iedereen heel veel sterkte.

19 juli 2014

Siem

Ongelofelijk, familie en vrienden heel veel sterkte

19 juli 2014

Martijn Swart

Gecondoleerd en sterkte aan familie en nabestaanden

19 juli 2014

marleen janus (proteus/dds)

2 geliefde leden verliezen, geen worden voor.... zelf bij proteus van dichtbij meegemaakt, maar het is nog steeds niet te bevatten. Ik wens iedereen, familie en vrienden in het bijzonder, heel veel sterkte met het verwerken van het verlies. Laat deze twee veel te jong overleden mensen voortleven in mooie herinneringen.

19 juli 2014

Annelies Labots

Ongelooflijk en zo onnodig. Gecondoleerd en veel sterkte voor alle dierbaren

19 juli 2014

Varsity Commissie 131

Wat een afschuwelijk nieuws en een enorm verlies. We willen de ouders, familie, vrienden, en Skoll ontzettend veel sterkte toewensen met dit grote verlies.

19 juli 2014

Karin

Allen gecondoleerd met dit enorme verlies! Ik wens familie en vrienden van Laurens en Karlijn en alle leden van Skoll veel sterkte toe!

19 juli 2014

Anoniem

Wat een ongelooflijk bericht... Heel veel sterkte voor alle dierbaren. liefs

19 juli 2014

Anoniem

Iedereen veel sterkte.. Rip

19 juli 2014

Anoniem

Gecondoleerd en heel veel sterkte

19 juli 2014

Kemal Rijken

Heb nooit op Skøl gezeten, maar heb vroeger wel geroeid. Wat een heftig verlies. Veel sterkte met het verwerken ervan.

19 juli 2014

Karlien Sierhuis

Hier zijn geen woorden voor. Sterkte voor iedereen die jullie moet missen.

19 juli 2014

Pepijn Paanen

Gecondoleerd, heel veel sterkte voor familie en vrienden.

19 juli 2014

Floris Timmermans

Je was een mooie baas Laurens. Wat een verschrikkelijk nieuws.

19 juli 2014

Annemarie Regeling

Wat een onwerkelijkheid... Karlijn, woensdag stonden we nog in de kroeg, ik kan het niet bevatten. Wat hadden jullie zin in deze reis en wat hadden jullie de wereld nog veel te bieden. Veel sterkte en steun aan iedereen die jullie moet missen.

19 juli 2014

Esther Lusink

Wat een enorm groot verdriet! Gecondoleerd, liefs en heel veel sterkte.

19 juli 2014

Katja

Wat een verlies. Heel veel sterkte voor alle vrienden en familie.

19 juli 2014

Michiel H. van Hoorn

Ik wens iedereen veel sterkte en moed om door te leven met dit immense verlies. Dat geldt speciaal ook voor het bijzondere bestuursteam waar Laurens deel van uitmaakte.

19 juli 2014

Willem jan

Verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte voor iedereen

19 juli 2014

Cristo Ortega

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbaren.

19 juli 2014

Kees van Ettekoven

Wil en kan het niet geloven, wat in en in triest. Veel sterkte aan iedereen die jullie mist.

19 juli 2014

Rachel Morssink

Wat een onwerkelijk en triest bericht. Ik wens alle vrienden, familieleden, kennissen en dierbaren van Laurens en Karlijn veel sterkte en kracht toe.

19 juli 2014

Thomas Schoots

Wat een hels verdriet,sterkte.

19 juli 2014

Nathan

Heel erg dit. Sterkte iedereen, want veel mensen gaan jullie missen.

19 juli 2014

August Oudshoorn

Zoveel positieve energie en enthousiasme gaat gemist worden, erg verdrietig dit. Veel sterkte aan alle vrienden en familie.

19 juli 2014

Klaske Galama

Wat een ramp. Voor de familie en vrienden van Karlijn en Laurens, heel veel sterkte met dit onvoorstelbare gemis.

19 juli 2014

Thijs Riemersma

Lieve Laurens en Karlijn, wat verschrikkelijk dat dit soort dingen gebeuren. Ik wens vrienden en familie veel sterkte toe. Een groot gemis.

19 juli 2014

Pieter vd Bosch

Ik ken Karlijn van het Erasmus (3 tot 6 VWO),Ik ken het Erasmus als een tijd waarin iedereen zich zelf gaat ontdekken en dat zag je terug in alle leerlingen. Daarom maakten we met iedereen een praatje en ken je de (oud) studiegenoten toch nog wel goed. (Ze staat nog zeker op mijn netvlies daarom is de impact groot) Vreselijk vind ik dit om te horen, en het roept vele herinneringen op. onwerkelijk :( Ik herinner haar als een zeer slimme klasgenote en heel goed in Scheikunde (zie haar nog zo in de lessen zitten) maar vooral ook een heel fijn en lief persoon die de wereld wou verbeteren. Sterkte voor allen, ik ben er stil van....Woorden schieten me nog steeds te kort.

19 juli 2014

Marijn Bonekamp

Kleintje Keijzer en Laurens, nog een glimlach op mijn gezicht getoverd met die onwijs spontane foto op Facebook voor jullie vertrek en dan dit... Dit bizarre bericht raakt mij diep en lijkt nog steeds onwerkelijk. Lieve Karlijn, ik heb je met veel plezier gecoached in de Nerd-4 van MGD... Veel liefs en sterkte voor iedereen

19 juli 2014

Mart Postma

Je lach, je enthousiasm en j positiviteit zullen gemist worden. Wat een vreselijk bericht.

19 juli 2014

Zeynep Polat

Wat vreselijk. Hier heb ik gewoon geen woorden voor. Karlijn was een klasgenoot van me in 6vwo. Ik wens heel veel sterkte en steun aan alle famillie en vrienden.

19 juli 2014

Thomas van Til

Zo ontzetend ontwerkelijk! Ik kende Karlijn als super enthousiaste en spontane coach en Laurens als grote ex-voorzitter. Ik vond beide Skøllies voorbeeldfuncties voor alle huidige Skøll leden. Het is ontzettend ontroerend om te zien hoeveel reacties volgen op het onwerkelijke nieuws dat zij in de desbetreffende vlucht richting Kuala Lumpur zaten. Heel veel sterkte en steun toegewenst aan alle familieleden en vrienden van zowel Karlijn als Laurens. Ik wens iedereen veel sterkte in deze situatie.

18 juli 2014

Martijn Koppejan

Als Skøllie uit lang vervlogen tijden heb ik dit prachtige stel nooit gekend. Maar ondanks dat doet het enorm pijn dit bericht te lezen. Jong, energiek en vol plannen voor de toekomst, zoals elk Skøll-lid op die leeftijd. Zo zinloos en onbegrijpelijk dat dit moest gebeuren... Alle sterkte voor familie, vrienden en mede-Skøllies gewenst!

18 juli 2014

Teun van der Kroef

Mijn diepste condoleances voor alle familie vrienden collega's en leden van Skøll. Mijn laatste herinneringen zijn wel mooie herinneringen aan vrolijke beelden van een roeicoach die volop met haar passie bezig is. Je vrolijke lach 's morgens vroeg langs de kant van Amstel of bosbaan zal gemist worden Karlijn.

18 juli 2014

M

Het kan niet. Het klopt niet. Hoe kan dit gebeuren? Het valt niet te beseffen. Een ver van je bedshow die opeens zo eng dichtbij komt. Twee onschuldige lieve mensen. Lid bij skøll. Liefde voor roeien. Studerend in Amsterdam, een veilig leventje in NL. Zo vol energie en toekomst. Ben zelf net terug uit het buitenland, voor hetzelfde geld was het mijn vliegtuig geweest... Ze hebben dit niet verdiend. Ik hoop dat ze samen zijn. Er is daar vast ook nog heel veel te doen. Sterkte voor alle familieleden, vrienden en zij die met hen hebben samen gewerkt/getraind/gecoacht.. mijn oprechte deelneming

18 juli 2014

Niels Cuperus

Mijn oprechte deelneming voor het verlies van twee mooie mensen. Veel sterkte en liefde toegewenst bij de gene die het het hardst nodig hebben.

18 juli 2014

Robbert Martens

Heel veel sterkte gewenst aan alle familie en vrienden. Wat een akelig ongeluk.

18 juli 2014

Anoniem

Niet te bevatten... Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

18 juli 2014

Anouk Tersteeg

Dit is heel verschrikkelijk. Veel sterkte gewenst aan familie, vrienden, en andere mensen die ze lief hadden.

18 juli 2014

Anna Willemijn

Alweer een aantal jaar geleden dat ik Laurens voor het laatst zag, maar niet minder geschrokken van dit vreselijke nieuws. Laurens, ik heb je leren kennen op Skøll en met je mogen samenwerken in verschillende commissies. Wat was en blijf je een prachtmens! Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.

18 juli 2014

Vincent Oord

Laurens en Karlijn, wat een verschrikkelijk nieuws om te horen. Mijn gedachten zijn bij jullie. Ik heb altijd enorm van je aanwezigheid genoten Laurens, in HBIB, MGZ, maar ook tijdens de promo en later toen je redacteur werd bij PC (waar ik best jaloers op ben!). Enorm zonde dat zo'n talentvolle, leuke gast er niet meer is.

18 juli 2014

Tom van der Lelij

Op vakantie in Italië dringt langzaam de omvang van deze ramp door. Eerst is het een vliegtuig dat is neergestort. Dan met een paar landgenoten, maar dat aantal neemt alleen maar toe. Als er dan ook bekenden in zitten komt het heel dichtbij, maar het is eigenlijk niet te bevatten. Samen met Laurens zat ik in het bestuur van de KHB. Op de laatste editie liep ik hem nog tegen het lijf. Hij had wat cateringwerk gedaan en zoals bij alles wat hij met hart en ziel deed had hij er van genoten. Onvoorstelbaar dat hij en zijn vriendin er niet meer zijn. Iedereen die hen nabij stond, sterkte en steun toegewenst met het verwerken van dit verlies.

18 juli 2014

Roy Lagerburg

Laurens, je was een voorbeeld voor mij en vele anderen. Als uitgedoste HIC-voorzitter die de ochtendgymnastiek deed, voorzitter van mijn KHB-commissie en voorganger bij het traineeship Eerst de Klas. Niets was te gek, altijd vrolijk en je kon als geen ander mensen om je heen motiveren en vertrouwen in eigen kunnen geven. Ik zal jou en je mooie verhalen missen. En Karlijn, ook al kende ik je minder goed was je altijd bereid tot een praatje en straalde je dezelfde positiviteit als Laurens uit. Laatst stond ik nog samen met jullie voetbal te kijken, nu zijn jullie er niet meer... Heel veel sterkte voor familie, vrienden en andere naasten met dit ongelooflijk grote verlies.

18 juli 2014

Suzanne Bossers

Karlijn, ik heb je slechts een keer als coach gehad, maar ik vond je meteen tof! Onbegrijpelijk. Dat zoiets zomaar kan gebeuren. Heel veel sterkte voor iedereen, familie en vrienden.

18 juli 2014

Anne Marieke Eveleens

Lieve Laurens, mijn eerste voorzitter van Skøll, waar ik altijd welkom was met onbenullige vragen, die mijn compo-bootje over heeft geschreeuwd met Skøll-burger-opzetjes. Laurens die voor mij het ultieme Skøll icoon is gewenst, een mentor waar ik altijd terecht kon met vragen over roeien, feestjes, onderwijs, whatever. Ik kwam je niet meer wekelijks tegen, maar hoopte dat ik je binnenkort weer eens tegen het lijf zou lopen, helaas…. Karlijn, jij bracht altijd overal de vrolijkheid binnen Skøll. Ik ben gewoon nog steeds in shock. Ongelooflijk dit. Rust zacht.

18 juli 2014

Oliver Hall

Sterkte aan alle familie, vrienden en leden van Skoll out en nieuw. Banden in een club zijn speciaal en ik kan me niet voorstellen hoe zwaar dit verlies moet zijn. Mogen ze rusten in vrede.

18 juli 2014

Bestuur Roeivereniging poseidon

Lief bestuur, leden van Skoll, familie en vrienden. Een verschrikkelijk bericht, dat ons als buren en roeiers raakt. We wensen jullie alle kracht en sterkte.

18 juli 2014

Nicole van der Sman

Mijn oprechte deelneming met het verlies van deze twee jonge mensen. Veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en bekenden.

18 juli 2014

Laurens Simoons

Wat een schok als je hoort dat er een vliegtuigramp is, des te groter de schok als je hoort dat twee van onze leden aan boord waren. Laurens heb ik als naamgenoot en voorzitter van de Holland Beker ontmoet en leren kennen als een echte baas. Helaas heb ik nooit de eer gehad om Karlijn te mogen ontmoeten. Familie en vrienden gecondoleerd en sterkte tijdens deze zware tijden. Laurens en Karlijn, wij spreken elkaar als de tijd daar is.

18 juli 2014

Dóra

Wat een verschrikkelijk nieuws! Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.

18 juli 2014

Lisanne Zwertbroek

Lieve Laurens en Karlijn, samen vliegen, samen op reis, een reis die jullie samen buiten onze wereld voort zetten. Helaas moeten we jullie sprankelende, slimme, vol levenslustige persoonlijkheden op deze wereld missen. Laurens je was mijn Skøll papa, een Skøll voorbeeld, mooie verhalen, gesprekken en momenten heb ik met je gedeeld, ik ga je missen. Karlijn ik kende je niet van zo dicht bij als Laurens maar ook jij straalde en was een topper op Skøll en daar buiten. Een waar gemis. Familie, vrienden en naasten gecondoleerd met dit enorme verlies!

18 juli 2014

Bestuur ERV Beatrix

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte toegewenst!

18 juli 2014

Wouter van der Loo, voormalig STK functionaris KNRB

Veel sterkte voor familie, vrienden en leden en oud leden van Skoll.

18 juli 2014

Wouter van der Loo, voormalig STK functionaris KNRB

Veel sterkte voor familie, vrienden en leden en oud leden van Skoll.

18 juli 2014

Bestuur Willem lll

Vreselijk bericht. Twee mensen die vol in het leven staan, die zo maar weg zijn. Familie en vrienden, leden van Skoll. Heel veel sterkte.

18 juli 2014

Rob Robbers

Geschokt en verbijsterd. Karlijn en Laurens zijn er niet meer. Familie en vrienden veel sterkte.

18 juli 2014

Rens en Tamara

Afschuwelijk dat dit Laurens en Karlijn is overkomen. Hier zijn geen woorden voor. Wij leven intens mee met familie en vrienden. Sterkte.

18 juli 2014

Martijn Visser

Niet te bevatten dit nieuws. Misselijkmakend. Alle sterkte gewenst voor familie en vrienden...

18 juli 2014

Julia

Wat een heftig nieuws. Heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden!

18 juli 2014

Michel Eijs

Het is onvoorstelbaar.Alsof hij het heeft voelen aankomen.Wij wensen de beiden Familie heel veel sterkte toe in deze hele zware tijd.

18 juli 2014

Shakiela

Het was zo onverwachts. Dat maakt het verlies nog moeilijker. Alle Skoll leden gecondoleerd en sterkte!

18 juli 2014

Annette Allaart

Vol ongeloof las ik dit bericht. Het leven heeft twee prachtige mensen met een hoop energie verloren. Iedereen zal ze missen. Veel sterkte toegewenst aan alle nabestaanden, vrienden en Skøll.

18 juli 2014

Thijs

Geliefd maakt gemist, sterkte aan iedereen die het nu zonder jullie moeten doen.

18 juli 2014

Marc Schmidt

Verschrikkelijk. Heel veel sterkte met dit verlies.

18 juli 2014

Mirjam en Merijn Harssema

Bizar voor woorden ... Merijn en ik wensen familie, vrienden en SKOLLers heel veel sterkte toe met het verlies van deze twee actieve roeiers. Een krachtige roeigroet van 2 TORretjes

18 juli 2014

Grace van den Berg

Dit onomkeerbare tragische ongeluk leidt tot te veel verdriet en pijn, het is niet te bevatten.

18 juli 2014

Robin

Lauens en Karlijn, jullie waren twee heerlijke vrolijke mensen en ik prijs me gelukkig jullie te hebben mogen kennen. Condoleances aan alle familie en vrienden van dit mooie stel.

18 juli 2014

Irma Scholten (Gyas)

Wow. Stil van. Sterkte aan allen.

18 juli 2014

Elze Leermakers

Onmacht en verdriet. Ik kan er niet bij. Zulke jonge en vooral geliefde mensen niet meer bij ons, het is onvoorstelbaar.

18 juli 2014

Michiel Bartman

Wens de familie en (roei-)vrienden veel sterkte toe met dit verschrikkelijke verlies.

18 juli 2014

Nicole Bulk

Mijn diepste medeleven aan alle familie, vrienden en nabestaanden.

18 juli 2014

Jan Willem Snippe (Gyas)

Prachtige mensen ; wat een gruwelijk bericht. Heel Skoll van harte gecondoleerd

18 juli 2014

Auke en Flora

Wat intens verdrietig. We zullen Laurens missen met zijn opgewektheid, grote grijns en gezelligheid. Aan de berichten en de foto te zien, was Karlijn net zo. Twee mensen die de wereld hard nodig heeft. En nu zijn ze er niet meer. Wat een ramp. Sterkte aan allen.

18 juli 2014

Maaike

Gecondoleerd en heel veel sterkte!

18 juli 2014

Laurien

Wat een vreselijk verlies. Sterkte voor alle dierbaren

18 juli 2014

Ralph

Ongelooflijk onverwacht en onrechtvaardig verlies. Gecondoleerd en sterkte voor vrienden, familie en betrokkenen

18 juli 2014

Hannah van Dijk

Een gemis voor deze wereld. Sterkte aan ieder die hen liefhad

18 juli 2014

Clarine Deijnen

Gecondoleerd en heel veel sterkte!

18 juli 2014

Marjolein Verhoeven

Wat een onwerkelijk nieuws. Vrienden, familie gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

18 juli 2014

Madeleine

Het is nog onwerkelijk. Twee zulke prachtige mensen.. Heel veel sterkte aan alle familie en jullie zullen nooit vergeten worden!

18 juli 2014

Sterre

Ik heb Laurens in mijn eerste jaar op Skoll leren kennen. Onze eerste ontmoeting was op het gala in Den Haag. Ik heb hem nooit anders gekend dan als een open, warm mens. Niet te bevatten. Een enorm gemis voor de wereld zonder deze twee mooie mensen. Heel veel sterkte voor alle mensen die hen lief had.

18 juli 2014

Aart Polinder

Heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.

18 juli 2014

Irene

Het is zo onwerkelijk als zoiets ineens heel dichtbij komt. Ik wens de families en vrienden van beide heel veel sterkte toe met het verwerken van dit oneerlijke verlies. Irene (knrb mobo)

18 juli 2014

Jens Wagenaar

Doet me pijn te lezen dat deze club mensen slachtoffer zijn geworden van deze laffe daad.... Mijn gedachten gaan uit maar familie, vrienden en alle andere mensen die een band met hun hadden. Sterkte in deze moeilijke tijd.. Groet Jens ( knrb mobo)

18 juli 2014

Jacomine

Verschrikkelijk en onwerkelijk. Twee prachtmensen met nog zoveel mooie toekomst voor de boeg.

18 juli 2014

Anoniem

Zo plots, zo oneerlijk. Karlijn jij was het zonnetje, toen je een keer bij ons in de boot inviel. Zo enthousiast, terwijl wij er eigenlijk doorheen zaten. Toen de coaches na de training alle minpunten opnoemde, kwam jij met alle plussen. Je was er voor mij op precies het goede moment, gaf me de motivatie er weer hard voor te gaan en het seizoen prachtig af te sluiten. Gisteren was je met Laurens op het precies het verkeerde moment daar. Gecondoleerd en veel sterkte aan jullie familie en vrienden.

18 juli 2014

Homme Poort

Niet te bevatten Gecondoleerd en sterkte allemaal

18 juli 2014

Jonny en Herman Beukers

Omarmd door een lach. Zo herinneren wij Karlijn. Wij hebben Karlijn leren kennen in 2007 toen zij met onze dochter Nicole in een W8+ roeide op het WK-junioren in Peking. In de jaren daarna, elke keer als wij haar tegenkwamen was er een big smile op haar gezicht en was het : Hallo mama en papa Beukers. Het geeft ons veel verdriet dat zij en haar vriend er niet meer zijn. Wat een gemis voor deze wereld. Velen hadden nog zo kunnen genieten van haar lach. Het maakte ons altijd vrolijk. Karlijn en Laurens maak er wat moois van daar boven. Probeer daar ook je big smile te laten zien. Er is helaas geen weg meer terug. Hun familie, vrienden ,skollies en overige kennissen wensen wij veel sterkte toe om dit verlies een plek te geven. In gedachten zijn wij bij jullie.

18 juli 2014

Bent le Duc

Ongelofelijk triest nieuws. Laurens en Karlijn hebben ontzettend veel betekend voor skoll en stonden midden in het leven. Sterkte aan iedereen die ze goed kenden en natuurlijk de familie in het bijzonder. Gecondoleerd

18 juli 2014

Arne Biesma

...

18 juli 2014

Stijn Riezebos

Gecondoleerd, wat een tragische en vreselijke gebeurtenis. Heel veel sterkte aan familie en vrienden toegewenst.

18 juli 2014

Adriaan Kraaijeveld

Ik kende Laurens van onze gezamenlijke tijd in het bestuur van de stichting Holland Beker wedstrijden. Wat een verschrikkelijk nieuws. Een groot verlies. Sterkte voor alle familiie, vrienden en roeivereniging Skoll.

18 juli 2014

Adriaan Kraaijeveld

Ik kende Laurens van onze gezamenlijke tijd in het bestuur van de stichting Holland Beker wedstrijden. Wat een verschrikkelijk nieuws. Een groot verlies. Sterkte voor alle familiie, vrienden en roeivereniging Skoll.

18 juli 2014

Melina Bus

Ongelooflijk. Verschrikkelijk nieuws dat zó dichtbij komt. Ik wens iedereen die hen lief had heel veel sterkte toe.

18 juli 2014

Noor

Afgrijselijk leed en onrecht! Veel moed, steun en licht voor de familie en goede vrienden. Ik denk aan jullie, lieve Laurens en Karlijn.

18 juli 2014

Angela Bouman

Ongelooflijk, vreselijk en onrechtvaardig. Twee prachtige levenslustige mensen, zomaar weggenomen. Samen met honderden anderen. Veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden en betrokkenen.

18 juli 2014

Jacqueline Tijkotte-Soecker

Sprakeloos met tranen in mijn ogen vernam ik gister het nieuws dat er twee Skollies aan boord zaten. Sindsdien heerst de vraag bij mij,waarom? Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verdriet!

18 juli 2014

Floris en Iris

Laurens' enthousiasme wordt nu al gemist. We wensen iedereen die hun na stond veel sterkte. Floris Hekster en Iris Groeneveld

18 juli 2014

Marjolein

Vreselijk nieuws, heel onwerkelijk. Heel veel sterkte voor alle naasten van Laurens en Karlijn.

18 juli 2014

Janneke Oostenrijk

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden

18 juli 2014

Pepijn Schouten

Het is niet in woorden te vatten hoe oneerlijk en verbijsterend het is om twee jonge mensen bomvol met levenslust zo uit het leven gerukt te zien worden. Mijn medeleven gaan uit naar hun dierbaren. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

18 juli 2014

Alex

Geen woorden voor, Sterkte iedereen.

18 juli 2014

Auke

Vreselijk, heel veel sterkte gewest voor familie en vrienden

18 juli 2014

Adrien Groot

Wat een enorm verschrikkelijk bericht, ik kan het nog niet bevatten. Ik wens de familie's en vrienden van Laurens en Karlijn heel veel sterkte voor de komende tijd.

18 juli 2014

Marlies de Wispelaere

Afschuwelijk nieuws., sprakeloos. Iedereen heel veel sterkte met dit groot verlies.

18 juli 2014

Inge Zentgraaff

Niet te bevatten, wat een vreselijk nieuws. Gecondoleerd met het overlijden van Laurens en Karlijn.

18 juli 2014

Lotte Doude van Troostwijk

Verschrikkelijk nieuws. Ik wens alle familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe.

18 juli 2014

Youri Poelemeijer

Met jouw ongekend groot hart, dat voor iedereen open stond, heb jij mij geholpen de eerste halen te maken naar een onvergetelijk kampioenschap datzelfde jaar. Het jaar waarin jij mij en mijn ploeg naar de bokaal hebt geschreeuwd. Nu schreeuw ik uit onbegrip en uit gemis, ik zal je missen Van der Graaff. Maar ook jij Karlijn laat een groot gapend gat achter met je vreugde en levenslust. Je kleine zus zal je missen, je familie zal je missen, maar ook je coachboot, je vrienden, je kennissen en bovenal, de wereld zal je missen!

18 juli 2014

Bestuur Gyas 2008-2009

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Laurens en Karlijn. Laurens, wat zullen we je missen! De altijd enthousiaste, fuif makende en gezellige voorzitter van Skøll. We zullen met pijn in ons hart terugdenken aan de mooie tijd die we hadden met jou op en rond het water. Namens het oud-bestuur van Gyas wensen wij familie en vrienden van Laurens en Karlijn veel sterkte toe de komende tijd.

18 juli 2014

Naomi

Niet te bevatten dit! Ongelooflijk nieuws. Mijn gedachten gaan uit naar alle familieleden en vrienden, met name Bestuur 08-09. Heel veel sterkte allemaal!!!

18 juli 2014

Tim Kortlever

Onwerkelijk...Ik herinner Karlijn als een van mijn coaches van het afgelopen seizoen. Ze was altijd enthousiast en probeerde tot in de kleinste details het beste uit haar roeiers te halen. En Laurens vooral als een zeer inspirerende en humorvolle man, die met iedereen kon lachen, ook met mensen die hem niet goed kenden, zoals ik. Ik wens de familie en vrienden van deze zeer gewaardeerde mensen veel sterkte.

18 juli 2014

Adinda de Jong

Ik kan het niet, en wil het nog niet geloven. Ik wens alle familie, vrienden en mensen die Karlijn en Laurens gekend hebben veel sterkte toe met dit ongekende verlies.

18 juli 2014

Jim Appelmelk

Gecondoleerd, en ik wens jullie veel sterkte toe met de verwerking van dit verdriet.

18 juli 2014

Mark Bijlsma

Gecondoleerd heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

18 juli 2014

Ayolt de Roos

Gecondoleerd en sterkte aan alle nabestaanden.

18 juli 2014

Hans van der Woude

Gecondoleerd, heel veel sterkte toegewenst.

18 juli 2014

Emma Meessen

Hier zijn geen woorden voor. Mijn gedachten gaan uit naar de Karlijn, Laurens en hun dierbaren.

18 juli 2014

Yvon Braam

Verschikkelijk..... er zijn geen woorden. Sterkte voor de familie en alle naasten. Skoll is twee heel bijzondere mensen kwijt!

18 juli 2014

Anoniem

Heel veel sterkte voor de dierbare die deze twee helaas hebben moeten verliezen.

18 juli 2014

Anoniem

Heel veel sterkte voor iedereen die deze jonge prachtige mensen heeft gekend

18 juli 2014

Sanne van der Wiel

Onwerkelijk. Sterkte aan een ieder die hen mist.

18 juli 2014

Steven Nieberg

Wat een triest nieuws! Laurens ken ik vanuit de organisatie van de Holland Beker. Hij was een geweldige kerel om mee samen te werken. Ik wens iedereen op Skøll veel sterkte toe om het verlies van dit stel te verwerken.

18 juli 2014

Emily Wax washington post

anyone with memories to share please contact me at waxe@washpost.com for a story we are putting together in memory of this wonderful woman and her boyfriend

18 juli 2014

patricia

Geen woorden voor. Heel veel sterkte met dit verlies in deze verschrikkelijke moeilijke tijd.

18 juli 2014

Laura Hogenboom

Wat een ontzettend verdrietig verhaal, niet te bevatten. Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.

18 juli 2014

R.S.V.U. 'Okeanos'

Dit verschrikkelijke nieuws is een grote schok en niet te bevatten voor iedereen. We willen de ouders, familie, vrienden, de vereniging en met name Annebel, zus van Karlijn, ontzettend veel sterkte toewensen met dit grote verlies. 57e Bestuur der R.S.V.U. 'Okeanos'

18 juli 2014

Floortje

Ongelooflijk, hartverscheurend. Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte voor iedereen die hen lief had. In het bijzonder vrienden en familie

18 juli 2014

Susannah

Wat ongelooflijk, onvoorstelbaar verdrietig. Heel veel sterkte voor alle naasten en vrienden.

18 juli 2014

Ernestine Telleman

Niet te bevatten dat het echt zo is. Heel veel sterkte met het proberen dit grote verlies een plek te geven.

18 juli 2014

Pauline van Schouwenburg

Ongeloofelijk.... Dit nieuws is niet te bevatten. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden van Laurens en Karlijn.

18 juli 2014

Vincent

Ongelofelijk verschrikkelijk nieuws. Ontzettend veel sterkte gewenst aan iedereen en in het bijzonder aan de naasten van Laurens en Karlijn.

18 juli 2014

amanda blankendaal rv ossa

Mijn oprechte deelneming met dit verlies

18 juli 2014

U.S.R. Triton

Gecondoleerd met dit grote verlies. Namens het bestuur der USR Triton veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en iedereen voor wie zij dierbaar waren.

18 juli 2014

Clara

Woorden schieten te kort. Wat een verschrikkelijk nieuws. Niet te bevatten. Ik kan me skøll zonder Laurens niet voorstellen. Heel erg veel sterkte voor alle familie en vrienden.

18 juli 2014

Jocelyn Uiterdijk

Wat een afschuwelijk tragedie. Twee mensen die bij velen mooie en leuke herinneringen hebben achtergelaten, zomaar weggenomen. Heel veel sterkte aan naasten en bekenden.

18 juli 2014

mj kroes

Ik wil alle nabestaanden heel Bell sterkte toewensen, en Gods onmisbare troost.

18 juli 2014

Marleen Feldbrugge

Ik sluit me aan bij de mooie woorden van Erik van Aurich. Laurens, jij hebt bij zoveel mensen zoiets moois teweeg gebracht. Alle liefde en sterkte aan vrienden, familie en iedereen die hem en Karlijn gekend hebben.

18 juli 2014

Daniël Smit

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd voor de familie, vrienden en één ieder die hen een warm hart toe droegen!

18 juli 2014

Peter Kuijs

Wat een schok om te horen dat twee markante en getalenteerde jonge mensen op zo een willekeurige en zinloze wijze uit het leven zijn gerukt. Sterkte.

18 juli 2014

Arie Muijlwijk

Niet te bevatten dit... mijn condeleances en sterkte met het verwerken van dit verlies.

18 juli 2014

Moniek hendricks

Woorden schieten te kort....sterkte met dit grote verlies.

18 juli 2014

Marcel Vervloet

Mijn gedachte gaat uit naar de nabestaande van dit verschrikkelijke gebeuren. Onschuldigen niet betrokken bij dit conflict die gewoon gedood worden door de pro Russia separatisten en daardoor slachtoffer worden van dit conflict. Op dit moment verblijf ik in China en moet dit met afgrijzen toezien. 189 lieve mensen afgeslacht door een regering in Rusland, Putin moet zijn conclusies trekken. Voor alle nabestaanden ik wens jullie alle sterkte in het verwerken van dit enorme verlies. Marcel

18 juli 2014

Jorrit en Nikki

Wat een verschrikkelijk nieuws, de wereld is twee mooie mensen armer. Wij wensen iedereen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

18 juli 2014

Anoniem

Heel veel sterkte met dit grote verlies.... geen woorden voor..

18 juli 2014

Guus Verhaar

Wat een vreselijk nieuws. Kan het verlies van Laurens en Karlijn niet bevatten. Veel sterkte voor alle vrienden en familieleden.

18 juli 2014

Tahira van der Meulen

Wat een afschuwelijke gebeurtenis. Dat deze mensen zomaar getroffen worden is onbeschrijfelijk. Annebel en de rest van de familie wil ik sterkte wensen bij het besef en de verwerking van die grote verlies.

18 juli 2014

Matthijs Vellenga

Verschikkelijk, verschrikkelijk triest. Sterte allen.

18 juli 2014

Bernadet van Os

Vol ongeloof en verdriet. Wat een mooie vakantie had moeten worden, heeft een tragische afloop. Twee jonge mensen met een heel leven tegemoet.... Heel veel sterkte en liefde voor familie en vrienden van Karlijn en Laurens.

18 juli 2014

Sander Smulders

Wat een verschrikkelijk nieuws, iedereen op skoll veel sterkte

18 juli 2014

Karlijn Borst

Laurens en Karlijn heb ik leren kennen als twee mooie, inspirerende mensen. Ik kan niet bevatten dat hen dit is overkomen. Heel veel sterkte aan iedereen die hen zal moeten missen.

18 juli 2014

Tomas Friedhoff (Okeanos/Spaarne)

Tot mijn schok en verbazing vernam ik net van dit droevige bericht. Niet eens al te lang geleden had ik nog contact met Laurens, die lastminute altijd nog wel een enthousiaste vrijwilliger kon gebruiken. Of enkele Spaarnejunioren een mooie dag kon bezorgen, in een mooi samenspel. Een verlies voor de KHB, de nederlandse roeiwereld. Ik wens alle familieleden, collega's, vrienden en iedereen bij Skoll ontzettend veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Het waren kanjers!

18 juli 2014

A.G.S.R. Gyas

Verschrikkelijk nieuws, gecondoleerd met dit verlies. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die hen gekend hebben. Het 51e bestuur der A.G.S.R. Gyas

18 juli 2014

A.U.S.R. Orca

Wat een afschuwelijk nieuws en immens verlies. Het bestuur van Orca wenst alle vrienden, familie en Skøll-leden veel sterkte bij het verwerken van dit verdriet.

18 juli 2014

Martin

Verschrikkelijk, onrechtvaardig, onbevattelijk en verdrietig. Veel sterkte aan iedereen Karlijn en Laurens nu moet missen.

18 juli 2014

Babette

Verschrikkelijk nieuws, ontzettend veel sterkte aan alle vrienden en familie van Laurens en Karlijn.

18 juli 2014

Z.S.R. Boreas

Gecondoleerd met dit grote verlies! Veel sterkte voor iedereen die Laurens en Karlijn van dichtbij gekend hebben. 9e Bestuur der Z.S.R. Boreas

18 juli 2014

Anoniem

Heel veel sterkte toegewenst aan familie en naaste vrienden. Verschrikkelijk! Heel veel sterkte

18 juli 2014

Rens en Anna

Laurens was de voorzitter en persoon die altijd alle namen onthield, wij zullen altijd zijn naam altijd onthouden. Karlijn was een ontzettend lieve en behulpzame meid. Ze waren een schitterend koppel met zo'n mooie toekomst in het verschiet. Een verschrikkelijk verlies voor iedereen die hun lief had en die zij lief hadden.

18 juli 2014

Peter Boeken

Wat een nieuws, ik kan dit bijna niet bevatten. Ik ken Laurens heel goed van de Holland Beker waar ik met veel plezier met hem heb samengewerkt. Heel veel sterkte aan de naasten bij het verwerken van dit verdriet

18 juli 2014

Anoniem

Heel veel sterkte gewenst aan de familie van Laurens en Karlijn, hun vrienden en alle leden van Skøll. Zorg goed voor elkaar en laten we deze mooie mensen nooit vergeten!

18 juli 2014

Edwin Brussaard

Wat een vrolijke, hartelijke, enthousiaste, altijd positieve en lieve mensen zijn opeens van ons afgepakt. Wat een verschrikkelijk bericht en wat een groot gat laten zij na. Ongeloof overheerst. Heel veel sterkte voor iedereen.

18 juli 2014

Erik van Aurich

Als voorzitter van mijn eerste jaar op Skøll heeft Laurens een diepe indruk op mij gemaakt. Mede door zijn geloof in de waarde van ieder actief lid ben ik gekomen waar ik nu sta. Ik heb veel aan hem te danken Ik besef me nog niet hoe veel ik zijn inzet en leiding zal missen

18 juli 2014

Annie Oudshoorn

Ben moeder van goede vriendin van Laurens, ken Laurens van nabij. Dit is mijn manier om het intense verdriet te luchten. Allemaal sterkte.

18 juli 2014

Jean Paul Receveur

Wat een afschuwelijke gebeurtenis. Ik wens iedereen heel veel sterkte bij het verwerken van dit onwerkelijke verlies.

18 juli 2014

Jolanda Ginjaar

Wat een vreselijk nieuws, en wat snap ik er helemaal niks van. Iedereen heel veel sterkte de komende tijd!

18 juli 2014

Anton Reijinga (Skøll lichting '90)

Zulke goede mensen die zo dicht bij ons stonden... Ik ben er kapot van. Heel veel sterkte familie en vrienden!

18 juli 2014

Olivier van Veen

Wat een afgrijselijk bericht... Twee van zulke leuke, vrolijke mensen... Een groot verlies voor iedereen. Heel veel sterkte voor de familie .

18 juli 2014

Koninklijke Nederlandsche Roeibond

Namens het bestuur van de K.N.R.B. condoleer ik U hierbij met het verlies van 2 jonge , enthousiaste en veelbelovende mensen. Velen binnen ons bestuur hebben goede zeer persoonlijke banden met deze getalenteerde leden van de Nederlandse roeigemeenschap. Het bericht van hun overlijden werd met een schok ontvangen. Wij wensen de familie , vrienden en verenigingsgenoten veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. In gedachten zijn wij bij U. Koninklijke Nederlandsche Roeibond, Jan Willem Landman , secretaris

18 juli 2014

Maikel van Dijk

Ik kende Laurens als een vrolijke opgewekte jongen met altijd een onstuitbare glimlach op zijn gezicht, zo zal ik hem zeker herinneren, veel sterkte voor de directe familie en vrienden van Laurens en Karlijn, mijn gedachte gaan uit naar jullie!

18 juli 2014

Martin Riemslag

Van harte gecondoleerd. Enorm veel sterkte allen.